≫ 

Napravljen plan Putinove posete Beogradu: Održan sastanak Dačića i Čepurina (FOTO)

Razgovarano je o daljem razvoju saradnje na bilateralnom planu, kao i o realizaciji poseta i planiranih aktivnosti u narednom periodu

  • 1

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ambasador Rusije Aleksandar Čepurin izrazili su danas zadovoljstvo dinamikom susreta na visokom nivou između dve zemlje i razmotrili zajedničke aktivnosti povodom posete predsednika Rusije Vladimira Putina Srbiji iduće godine.

Srbija zna šta joj je činiti! Dačić: Danas ili sutra ćemo znati da li će KiM biti tema SB UN

Razgovarano je o daljem razvoju saradnje na bilateralnom planu, kao i o realizaciji poseta i planiranih aktivnosti u narednom periodu, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Foto: Tanjug/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA/ OGNJEN STEVANOVIC

Razmotrene su i aktivnosti u vezi sa predstojećim sastankom dva kopredsedavajuća Srpsko-ruskom međuvladinom komitetu za trgovinu, ekonomsku i naučno-tehničku saradnju - prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivica Dačića i potpredsednika Vlade Ruske Federacije Jurija Borisova, koji bi trebalo da se održi, u proširenom sastavu, u novembru 2018. godine u Beogradu.

Foto: Tanjug/MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA/ OGNJEN STEVANOVIC

VIDEO: Dačić se sastao i izljubio tri puta sa Zaharovom

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S. M.

    27. oktobar 2018 | 16:25

    Dačic je izuzetno cenjen medju Ruskim rukovodstvom Pouzdano znam da je sa Lavrovim i Šojguo Saharovom u prijateljskim odnosimsa... To jeste važno u diplomatiji ta bliskost medju ljudima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA