Pupovac čestitao Vučiću godišnjicu pobede u Prvom svetskom ratu: Sa osećajem ponosa pridružujemo se njenom obeležavanju

Ta pobeda je donela slobodu kako srpskom narodu tako i stvorila važne pretpostavke za slobodu svih naroda sa kojima su Srbi živeli i žive

  • 31

Predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću 100. godišnjicu završetka Prvog svetskog rata, saopštila je Služba za saradnju s medijima predsednika Srbije.

- Povodom 100 godina od završetka Prvog svetskog rata u kojem je srpska vojska uz ogromne žrtve, kako vojničke tako i civilne, izvojevala jednu od najvećih pobeda tog rata, čestitamo Vam tu veliku pobedu - navodi se u pismu Milorada Pupovca.

U pismu se dodaje da je ta pobeda donela slobodu kako srpskom narodu tako i stvorila važne pretpostavke za slobodu svih naroda sa kojima su Srbi živeli i žive.

- Zbog toga se sa osećajem ponosa pridružujemo njezinom obeležavanju i verujemo da je prilika da se setimo svega onog što je ta pobeda donela, što je nakon nje stvoreno i što nam može značiti u budućnosti - navodi se u pismu prdsednika Srpskog narodnog veća.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bananana

    10. novembar 2018 | 10:48

    Srbija konacno ima nekog kome su interesi Srbije na prvom mestu, Vucic ima punu podrsku naroda.

  • Pele

    10. novembar 2018 | 12:16

    Naravno da će Srbija sve više nastaviti da ulaže u VS. Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu i koji radi na tome da građani Srbije žive bolje.

  • Lazar

    10. novembar 2018 | 12:23

    Pre 100 godina Srpska vojska je dala veliku zrtvu da bi mi danas imali slobodu i mir.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA