Stiže još 19 moćnih letelica za Vojsku Srbije: Detaljan plan nabavke aviona, helikoptera i posebne opreme iz Kine (FOTO) (VIDEO)

Stići će još nešto - rekao je Vučić, ali da ne može detaljnije da govori, jer bi nam, dodao je, neki uveli sankcije

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika romanov
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Zvezdan

    11. novembar 2018 | 13:39

    Zasto se niko ne seti da pokusa da ulozi u to da se i u Srbiji pravi oruzje i naoruzana vozila i letelice. Nemoguce je da od nas 7miliona ne zna kako

  • mihailovic

    10. novembar 2018 | 23:14

    Vojna tehnika se kupuje iz iste zemlje,primera radi iz Rusije kao sto je to bio slucaj u SFRJ za JNA. Tada je lakse tu istu uvoznu tehniku odrzavati i nabavka rezervnih delova je jedniostavnija nego da imamo uvoz oklopnih vozila iz Rusije a bespilotnih letilica iz Kine ili neke druge zemlje. JNA u bivsoj SFRJ je imala naoruzanje skoro svo iz Rusije pa vec postoji i rutina oko odrzavanja i nabavke rezervnih delova i ubuduce sa novom tehnikom. Licno smatram da je Srbija siromasna zemlja i da nema sredstva ni za bolnice i za nasu decu das se lece od opakih bolesti a ne super debele plate pripadnicima BIA kao i kupovina vojne tehnike za masu miliona €€€€. Svu tu vojnu tehniku poslednje generacije moze Srbija dobiti za upola cene ili veci deo i besplatno da je zvanicna Srbija pametna i udje u vojni savez sa Putinovom Rusijom,Ruske vojne baze po celoj Srbiji bila bi mnogo jednostavnija i bezbedniju za Srbiju i za njen opstanak. Situacija kada nam je zemlja razapeta od mnogih neprijatelja vojni savez sa Putinovom Rusijom danas bio bi mudar potez zarad opstanka teritorijalne celovitosti Srbije,uspostave Ustavnog poretka Srbije nad Nato EU okupiranom juznom Srbijom Kosovo i Metohijom !

  • romanov

    10. novembar 2018 | 19:33

    primer s-400 kina ga ceka 2 god turska i indija 4 godine,,nije tako lako kupiti dobro oruzje,,cak i one puske iz belgije so cekali,,2 god,,fala bogu da imamo i da cemo imati vise,,jer ko ne hrani svoju vojsku ,hranice tudju,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA