Uhapšenim Srbima na Kosovu određen pritvor od 30 dana

Osnovni sud u Prištini odredio je pritvor od mesec dana za uhapšene Srbe, zbog navodne umešanosti u ubisto lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića

  • 0

Aleksandru Ćuriću, koji je u petak uhapšen u akciji kosovske policije u Kosovskoj Mitrovici, zbog ometanja policije, određen je jednomesečni pritvor, preneo je danas Radio Kontakt plus.

Ćuriću, koji se nalazi u zatvoru u Podujevu, određen je pritvor do 30 dana, rekao je advokat Srđan Mitrović.

Osnovni sud u Prištini odredio je juče pritvor od trideset dana i za trojicu uhapšenih Srba, koji su privedeni kad i Ćurić, zbog navodne umešanosti u ubisto lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Osnovni sud u Prištini odredio je pritvor od trideset dana za uhapšene Srbe, koji su privedeni zbog navodne umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića-Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Osnovni sud u Prištini odredio je prethodno pritvor do 30 dana i trojici Srba uhapšenih u Kosovskoj Mitrovici zbog navodne umešanosti u ubistvo lidera kosovske Građanske inicijative SDP.

Pritvor je na zahtev specijalnog kosovskog tužilaštva određen za Marka Rošića, Nedeljka Spasojevića i Dragišu Markovića, koji se sumnjiče da imaju veze sa ubistvom Ivanovića.

Video: Krv na mestu hapšenja Aleksandra Ćurčića

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA