Uhapšeni Srbi povezani sa organizatorom ubistva Ivanovića: Najnovija tvrdnja prištinskih medija

Podsećamo, Osnovni sud u Prištini odredio je pritvor od mesec dana za uhapšene Srbe, zbog navodne umešanosti u ubisto lidera Građanske inicijative SDP

  • 18

Pozivajući se na neimenovane izvore u tužilaštvu i sudu u Prištini, prištinska Koha tvrdi danas da su kod trojice nedavno uhapšenih Srba navodno pronađeni dokazi koji ih povezuju sa četvrtom neindentifikovanom osobom koja je navodno povezana sa ubistvom lidera kosovske Građanske inicijative SPD Olivera Ivanovića.

List navodi da je Nedeljko Spasojević, jedan od osumnjičenih, omogućio ostalim članovima grupe da napuste mesto zločina koristeći policijski automobil.

Za drugog osumnjičenog, Marka Rosića, navodi se da je umešan u ubistvo na osnovu pisma pronađenog u džepu žrtve, a u kome se nalazio broj registarske tablice automobila u vlasništvu Rosićeve porodice.

Koha tvrdi da tužilaštvo navodi da je taj automobil korišćen da prati brata žrtve i nakon ubistva.

Za trećeg osumnjičenog, inače pripadnika Kosovske policije Dragišu Mirkovića, tvrdi se da je odavao poverljive informacije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • aca

    29. novembar 2018 | 10:27

    jOS JEDNA VELIKA LAZ

  • srba

    29. novembar 2018 | 10:08

    A ko ce u to da poveruje?Samo siptari,jer odjednom posle izgubljenog clanstva u interpolu nasli Srpske ubice' a koji bi motiv bio za to? Peru svoju ljagu preko neduznih srba da prikriju svoje siptarske placene ubice.

  • Тодорић

    29. novembar 2018 | 10:10

    Ајд подмећите чвршће доказе,глупаци једни.Оружје нађено У БЛИЗИНИ,коверат са регистарским бројем,мрш бре... А све су " гледали својим очима"...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA