To su poruke koje u Hrvatskoj podržavaju ratni duh i ratne strahote: Pupovac o incidentu u Vukovaru, napadu na njega i položaju Srba (VIDEO) (FOTO)

Intervju Milorada Pupovca, predsednika Srpskog narodnog vijeća i Samostalne demokratske srpske stranke, za emisiju "Licem u lice sa Ivasom" Telegraf TV-a

Komentari

 • Joван Дучић

  “Хрвати су најхрабрији народ на свету, не зато што се никога не боје, већ зато што се ничега не стиде”.

 • Deni

  Divlji zapad na ustaski nacin, nista cudno.

 • Imenjak

  Ovaj je zasticen ko Kim

 • van

  Za postojeće stanje u Hrvatskoj posebno treba izdvojiti kao posebno odgoborne građane koji su nemi posmatrači zbog čega ćute i bez osude posmatraju one koji podstiču nacionalizam i fašiza u Hrvatskoj. Gde je tu njihova savest i moral da se usprotive svemu tome ili su i oni prećutno saglasni. Svakako da snose posebnu odgovornost za učinjene zločine i oni koji su ravnodušni prema njima.

 • Ivan

  Pupovac sa svakom vladom u koaliciji, samo da njemu bude dobro, ne bori se za narod nego za sebe.

  • Crnogorac

   @Ivan

   Da se imalo razumijes u politiku znao bi da je to normalno i pozeljno, a da nije normalno i realno da manjinski narod u bilo kojoj drzavi, u svojoj programskoj politici, ima za cilj da da preuzme vlast i da ukine drzavu.. samo u koaliciji sa vecinskim narodom i vlasti, moze da se dodje do benefita za sopstveni narod ktoz institucije sistema, i samo takvi benefiti ostaju duze od politickog zivota pijedinca.. nego to pojedinci nikad neće nauciti, vjerovatno zato sto njima licno tako odgovara..!

 • joakim

  Demokratski izabran predstavnik jednog naroda koji u nikoga nikad nije pusku uperio i koji postuje da zivi u Hrvatskoj iako je maceha za njegov narod mora da pazi kuda se krece.Bre ljudi u 21. veku tako nesto dali to u Briselu vide.Razumem da im hrvatska treba uvukla se u Nato i EU ali ovde je u pitanju fasizam i revansizam.Sramota do neba.

 • Crnogorac

  Pupovac je gospodin covjek i pravi predstavnik svog naroda, uvijek odmjeren i pametan.. a pogledaj ove nase u Cg.. strashno!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima