Isečeno lice Vučića na stranačkom panou: Napad na prostorije Srpske napredne stranke u Lučanima

Nekoliko dana ranije, u Lučanima se dogodio napad na aktivistkinju i kandidatkinju za odbornicu Srpske napredne stranke, dok je delila promotivni materijal

  • 4

Na prostorije Mesnog odbora Srpske napredne stranke u Kotraži, opštini Lučani, izvršen je napad prilikom čega je uništen promotivni materijal, a na stranačkom panou je nožem isečeno lice predsednika Aleksandra Vučića , prenosi eVršac.

Ovim povodom se oglasila SNS i upozorila da je to još jedan u nizu gnusnih vandalskih napada na stranku, koji vidi kao jasnu poruku o odmazdi koja se sprema političkim neistomišljenicima.

Stranka poziva nadležne organe da reaguju i pronađu počinioce, i ukazuje da o tome koliko su pretnje ozbiljne svedoči i činjenica da je ista poruka o odmazdi i načinu na koji će ona biti izvršena, poslata i pre nedelju dana, kada je osknavljen i zapaljen stranački baner sa koga je isečena glava predsednika stranke. U saopštenju se podseća da je nedavno upravo u Lučanima brutalno napadnuta i pretučena kandidatkinja SNS za odbornika.

- Građani Srbije svakodnevno su izloženi najrazličitim oblicima izliva mržnje Saveza za Srbiju kome je nasilje glavno oruđe u sprovođenju bolesne kampanje ne samo u Lučanima, već i u celoj Srbiji sa ciljem da se izazovu haos i neredi - navodi SNS i poručuje da će nastaviti da radi na jačanju Srbije na svim poljima, a da je brutalne pretnje Saveza za Srbiju neće sprečiti u tome.

Podsetimo, par dana ranije, u Ulici Voje Pajića u Lučanima, napadnuta je i aktivistkinja i kandidatkinja za odbornicu Srpske napredne stranke dok je u poštanske sandučiće ubacivala propagandni materijal.

(Telegraf.rs/eVrsac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coka

    8. decembar 2018 | 22:02

    Oduvek su se cepali plakati stranaka i njihovih lidera.Jel treba mozda da ih celivamo?

  • joakim

    8. decembar 2018 | 19:14

    Kakva slucajnost u Lucanima se raskalasio Obradovic iz dveri.Eto tako bi to izgledalo da takav i njemu slicni dodju na vlast.Demokratija na nivou¡¡¡¡

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA