≫ 

Haradinaj objavio da je na Merdaru uhapšen prištinski zvaničnik: Stankovića ispituju službenici BIA, provokacije Srbije se nastavljaju

On je napisao da je na prelazu Merdare zaustavljen zamenik kosovskog ministra kulture, omladine i sporta Boban Stanković

  • 7

Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, objavio je danas da je na prelazu Merdare zaustavljen zamenik kosovskog ministra kulture, omladine i sporta Boban Stanković kojeg su, kako tvrdi, ispitivali službenici BIA.

Haradinaj u objavi na Fejsbuku nije precizirao odakle mu ta informacija, već je napisao da Stankovića, koji je potpredsednik Samostalne liberalne stranke, "na osnovu informacija koje ima, ispituju službenici srpske BIA".

On je tim povodom naveo da se "provokacije Srbije prema građanima Kosova nastavljaju".

Takođe je pozvao srpske zvaničnike da prestanu sa praksom vršenja pritiska na srpske građane koji sopstvene živote grade u državi Kosovo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VukBgd

    2. januar 2019 | 18:43

    Hahah da zaustavimo pritiske na Brankoviće?! Pa ne ide, Ramuše, jednostavno ne ide.A vi albanci što ste ubijali, silovali vaše sunarodnike albance koji su bili protiv zločinačke falš države? Šta ćemo sa tim?Srbija se budi!

  • Cika Velja

    2. januar 2019 | 18:49

    U bre...pa ovaj glumi bolje od Toma Kruza! Sad je zabrinut za gradjane Kosova sa srpskim imenima?!

  • Aca

    2. januar 2019 | 17:56

    Opet neistine i provokacije , a cak i da je istina , postoji sigurno objasnjenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA