Haradinaju smeta pesma srpskih specijalaca: Pogodilo ga što je Banjalukom odjekivala himna Kosovskih junaka (FOTO) (VIDEO)

U Banjaluci, paravojna jedinica u cilju destabilizacije celog Balkana peva pesmu "Heroji Kosova", koja u svom tekstu poziva na osvetu i invaziju na Kosovo - napisao je on na Fejsbuku

  • 33

Premijeru tzv. Kosova, Ramušu Haradinaju, zasmetalo je kada su na jučerašnjem obeležavanju 27. godina postojanja Republike Srpske, pripadnici Specijalne antiterorističke jedinice zapevali himnu "Kosovskih junaka".

- Dok Evropska unija koristi sve kanale da izvrši pritisak na Kosovo zbog legitimne i zakonske meru kao što je porez, koji takođe koriste razvijene zemlje poput Sjedinjenih Američkih Država, Francuske, Kanade, itd., s druge strane odlučuje da zatvori oči pred ovom scenom koja poziva na rat i genocid - rekao je Haradinaj.

On je na Fejsbuku napisao kako se provokacije Srbije na Kosovu nastavljaju, a sada i u Republici Srpskoj.

- Na žalost, Srbija aktivno odbija da prihvati evropske vrednosti. U Banjaluci, paravojna jedinica u cilju destabilizacije celog Balkana peva pesmu "Heroji Kosova", koja u svom tekstu poziva na osvetu i invaziju na Kosovo. Genocidnu jedinicu i pesmu prate pozivi protiv Evropske unije - napisao je on i dodao da se sve to odvija pred premijerkom Vlade Srbije, Anom Brnabić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gnjilane

    10. januar 2019 | 16:12

    ZIVELA REPUBLIKA SRPSKA!

  • nibrS

    10. januar 2019 | 17:57

    Čuje se iz Banja Luke, a? E zlotvore, tek će da se čuje... Biće onda, bjež'te noge, da nepišem dalje, znaš ti dobro...

  • Nema imena

    10. januar 2019 | 16:35

    Neka svi srpski neprijatelji cuju pesmu srba i domici i oni na Kosovu i Sarajevu i Zagerbu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA