U zatvor moram da idem ili ja ili Šešelj: Ljajić o knjizi lidera radikala i optužbi da je "novopazarski kralj heroina"

- Bilo bi neprirodno da sve ostane po sistemu Šešelj je lud, on ionako o svakome svašta piše i štampa knjige -

  • 2

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić" da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni tužilac morao da reaguje po službenoj dužnosti.

Šešelj je u knjizi Ljajića optužio za bavljenje kriminalom, a kao "dokaze" priložio je stenografske beleške sa skupštinskih zasedanja, transkripte Tv emisija, novinske i tekstove sa onlajn izdanja u kojima je Ljajić optuživan, prenose "Večernje novosti".

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

- Bilo bi neprirodno da sve ostane po sistemu Šešelj je lud, on ionako o svakome svašta piše i štampa knjige. U pravnoj državi, ili bih ja morao da idem u zatvor zbog onoga za sta me Šešelj optužuje, ili bi on morao da ide zbog lažnih optužbi koje iznosi. Treće ne postoji - rekao je Ljajić za "Novosti".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ka10

    11. januar 2019 | 09:28

    Ljajic je potpuno u pravu.Dosta je vise etiketiranja ljudi,neka tuzilastvo pocne da radi.

  • Zorica

    11. januar 2019 | 18:59

    Najboljeg politicara gospodina LJajica da optuzi nebuloznom izjavom Seselj to je za kaznu. Seselj u poslednje vreme govori nebuloze s cilem da bi bio interesantan. Ova njegova izjava za Rasima zahteva strogu kaznu Seselju pod hitno. Naso mirnog Rasima oa ga vredja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA