Mihajlović: Sa učesnicima protesta treba razgovarati, ne i sa opozicijom

Mihajlovićeva je gostujući na TV Prva opoziciju pozvala da daju plan, predlog, argument, kako misle da se neki problem reši

  • 0

Funkcionerka Srpske napredne stranke i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da sa učesnicima protesta treba razgovarati, ali da sa opozicijom vlast nema o čemu da priča.

Mihajlovićeva je gostujući na TV Prva opoziciju pozvala da daju plan, predlog, argument, kako misle da se neki problem reši, a ne samo da kritikuju.

Sa Vukom Jeremićem, Draganom Ðilasom, Boškom Obradovićem, prema njenim rečima, nema o čemu da se razgovara.

Sa Vukom Jeremićem, Draganom Ðilasom, Boškom Obradovićem, prema rečima Zorane Mihajlović, nema o čemu da se razgovara-Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

- Da li možete da razgovarate sa Jeremićem o KiM, a znate da je on direktno učestvovao u tome da se priča oko KiM preseli iz UN u EU? Da li možemo da razgovaramo sa Ðilasom o poštenju kada znate koliko ima novca? Sa Obradovićem da pričate o porodičnim vrednostima, a znate da članovi njegove stranke misle da su žene objekti - kaže Mihajlovićeva.

Dodaje da demonstranti ne podržavaju opoziciju i da je to opoziciju najviše zabolelo.

Govoreći o boravku njenog sina u UN, ona je rekla da je sama platila njegov put u Njujork, da je tamo bio turistički i da bi ga i sutra opet povela.

- Legitimno je da opozicija pita da li je njegov put u Njujork plaćen državnim novcem i da za to treba da dobiju odgovor, ali ne i povlačenje deteta po društvenim mrežama - naglasila je Mihajlovićeva.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA