≫ 

Albanski diplomata Dačiću poručio da je "kosovski ministar" jer je iz Prizrena: Duel na sastanku ministara spoljnih poslova EU u Bukureštu

 ≫ 

Na sastanku koji je održan u petak, Ivica Dačić je izrazio "uznemirenost" jer je Kosovo na ovom sastanku predstavljeno sa dva ministra, što je isprovociralo Genta Cakaja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Daki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Kiler

    02. februar 2019 | 21:26

    Kad balavi šipac hoće da bude sartiričan, ispadne glup.

  • mihailovic

    02. februar 2019 | 21:22

    Na sastanku ministara spoljnih poslova EU i balkanskih zemalja kandidata za članstvo u EU u Bukureštu, održanom u okviru predsedavanja Rumunije Savetu ministara EU, ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić  Zasto Srbija neulozi ostar protest i bojkotuje sve politicke skupove drzava u Evropi koje su pozvale albanske OVK teroriste samozvani titulari vlasti juzne Srbije Kosovo i Metohije ? Bojkotovanjem tih skupova i ostra nota ambasadama tih zemalja pa i prekid svih diplomatskih kontakata mora Srbija pokazati svetu da Srbija ima svoj Ustav Srbije koji je jasno definisao status juzne Srbije Kosovo i Metohije i da je juzna Srbija Kosovo i Metohija pod NatoEU vojnom okupacijom od 1999 do danas ! Za ovaj skandal je kriv i Dacic i cela vlada Srbije koja grubo krsi postojeci Ustav Srbije. Zato nas nijedna bitinija zemlja u Evropi neuzima za ozbiljno i rade sta zele sa nama. Prvo sto kazu za Srbiju...a Srbija, tamo je korupcija najizrazenija od vrha do dna....a narod na prosjackom stapu... Kad zvanicna Srbija nepostovanjem Ustava Srbije nepostuje ni drzavu koju vode a kako cemo traziti da nas drugi postuju. Za ovakve teske povrede Ustava se u normalnim zemljama leti iz kancelarije direktno na dvocifrenu robiju i nikad vise u politiku ! Sto Evropa nepoziva Katalonskog ministra ili Baskijskog iz Spanije ili ministra Korzike iz Francuske? Pa oni nemaju ministre jer im vlada Spanije i Francuske nedozvoljava jer te zemlje imaju jedan Ustav,jednu vladu,jednu vojsku,jednu,policiju,jedne ministre a da neko pokusa letele bi glave sa ramena a Srbija ?

  • marko

    02. februar 2019 | 21:14

    ispeci pa reci !!!Dacic se zeznuo !!!Valjda je zaboravio da je i sam Kosovsko djete !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA