Ko će biti novi ministar poljoprivrede u Vladi tzv. Kosova? Prištinski mediji spominju jedno ime

Prethodno je Haradinaj saopštio da je razrešio dužnosti ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Nenada Rikala

  • 5

Novi ministar poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u kosovskoj vladi najverovatnije će biti Boban Stanković iz Samostalne liberalne stranke Slobodana Petrovića, piše Klan Kosova pozivajući se na izvore iz te stranke.

On će na to mesto biti imenovan pošto je premijer privremenih kosovskih institucija Ramuš Haradinaj smenio sa te dužnosti Nenada Rikala.

Stanković je trenutno zamenik ministra kulture u kosovskoj vladi, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Prethodno je Haradinaj saopštio je danas na svom nalogu na Fejsbuku da je razrešio dužnosti ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Nenada Rikala.

- Danas sam doneo odluku i razrešio dužnosti ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, Nenada Rikala - naveo je Haradinaj koji je objavio i fotografiju tog dokumenta.

Video: Aplauz u Skupštini tzv. Kosova

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K M

    2. februar 2019 | 23:53

    Pa onaj koga vlada Srbije imenuje jer po Ustavu Kosovo je Srbija ! To se mora postovati a ne da Srbi sirom dijaspore gde su naseljeni postavljaju svoje vlade, ministre, vojske, policije i sl. Tome se mora stati na put jednom za svagda. Vratiti nase snage bezbednosti idmah dole i poceti primenu sporazuma !244 sto je zatrazio i Ruski Predsednik dok je boravio u poseti Srbiji.

  • Тодорић

    2. februar 2019 | 19:51

    Ја мислим да би требало да поставе Била Клинтона.Ионако се спрема у правцу садње у земљу.

  • NI

    2. februar 2019 | 19:29

    Spas za Srbe je jedino integracija u institucije i društvo,ne može Srbija ništa bolje da ponudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA