Prijatelji slušaju savete: Tači odbrusio Haradinaju, a sve zbog SAD

- Nema lidera koji bi mogao da ugrozi prijateljstvo SAD sa narodom Kosova - poručio je predsednik privremenih prištinskih institucija

  • 25

Možeš da budeš prijatelj kada poštuješ savete, izjavio je večeras predsednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači, podsećajući na stav premijera Ramuša Haradinaja da u isto vreme odbije da ukine taksu na robu iz Srbije i očuva prijateljstvo sa SAD koje traže ukidanje taksi.

- Nema lidera koji bi mogao da ugrozi prijateljstvo SAD sa narodom Kosova. Vlasti su odvojene, Vlada mora donositi strateške odluke vezane za evroatlantsku budućnost - rekao je Tači za RTK.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mehur

    13. februar 2019 | 22:06

    Koliko nas Srbe gaze svi himna nam treba ovako da se peva. Nekada je bilo bolje fića, kec i yugo. U Trst po robu svi smo isli farmerke i drugo. Crven pasoš imali smo, sportska sila bili. Kada Rumun kod nas dodje kaže brate mili. Voleli nas Rus i Amer svi nam pare dali. U Nemacku radili smo, neki su i krali. Nesvrstani svi smo bili Fidel Nehru i Naser. Steta sto su ovi novi napravili zaser. Stan od firme, zimovanje i kuća na moru. Na jadransko more svi smo isli, al ne u crnu goru. Kada nema struje, nafte, tablice par nepar. Ćuti, trpi, dupe krpi ne budi je.ivetar

  • Nikolas

    13. februar 2019 | 23:43

    KO OD SRBA VERUJE U OVE PRICE O AMERIMA I ALBANCIMA TAJ JE ILI NAIVCINA ILI BUDALETINA!!!!! SAD NAM TEK NESTO MONSTROZNO SPREMAJU !!!

  • Kursumlija

    13. februar 2019 | 22:02

    Kuc,kuc.Ko je?Tramp s'neba!Sta vam treba?jedno jaje.Koje boje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA