Džon Erat stiže u Prištinu: Posle Dačića, američka delegacija ide kod Haradinaja

Osim Erata, u delegaciji je i jedan od direktora za evropske poslove u Savetu za nacionalnu bezbednost SAD, Vilijan Berkli

  • 1

Američka delegacija, koju predvodi Džon Erat, šef za evropska pitanja u Savetu za nacionalnu bezbednost SAD, boraviće sutra u Prištini, potvrđeno je iz kabineta premijera privremenih prištinskih institucija, prenela je Gazeta Expres.

Američka delegacija boravila je dva dana u Beogradu, a sutra će doputovati u Prištinu, gde će imati razgovore sa predstavnicima privremenih prištinskih institucija.

Osim Erata u delegaciji je i jedan od direktora za evropske poslove u Savetu za nacionalnu bezbednost SAD, Vilijan Berkli.

U Beogradu članovi američke delegacije razgovarali su sa prvim potpredsednikom vlade i šefom diplomatije Ivicom Dačićem.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Тодорић

    27. februar 2019 | 08:46

    Зашто Дачић не тражи кривичну одговорност Клинтона,који је незаконито,кршењем свих закона планете земље,бомбардовао Србију? Па нека их само узнемири,добро је...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA