Dačić o Murovom zahtevu Prištini da ukine takse: Regionalna stabilnost je važan aspekt za stabilnost cele Evrope (FOTO)

U razgovoru je obostrano izražena spremnost za produbljivanje sveukupnih bilateralnih odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva

  • 0

Politički direktor u Forin ofisu Ujedinjenog Kraljevstva Ričard Mur založio se danas za ukidanje taksi i povratak Beograda i Prištine dijalogu.

Mur je to rekao na sastanku sa ministrom spoljnih poslova Srbije Ivicom Dačićem, koji je sagovorniku ponovio spremnost Beograda za nastavak dijaloga sa Prištinom u cilju pronalaženja kompromisa, kao i trajnog i održivog rešenja, nakon ukidanja neprihvatljivih taksi.

Foto: Tanjug/MSP/Ognjen Stevanović

U razgovoru je obostrano izražena spremnost za produbljivanje sveukupnih bilateralnih odnosa Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva, što uključuje i intenzivniju razmenu poseta na visokom nivou.

Foto: Tanjug/MSP/Ognjen Stevanović

Tokom razgovora naglašen je značaj regionalne stabilnosti, što predstavlja važan aspekt stabilnosti cele Evrope, navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA