≫ 

Sinoć nisam bila na protestu. Da osvajam slobodu sa fašistima neću ni u sledećoj reinkarnaciji: Pismo Bojane Maljević povodom osude upada u RTS demonstranata predvođenim Obradovićem

 ≫ 

Sinoć nisam bila na protestu. I drago mi je što nisam, ne toliko što će se ispostaviti da sam u pravu za ovo što kažem, već zato što sam potom dobila takve uvrede na Tviteru, kakve nisam dobijala ni od SNS botova

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Marko Novakovic
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Marko Novakovic

    17. mart 2019 | 14:00

    Mi se ništa iz sopstveme Istorije nismo naucili. Tako smo rušili i Miloševića da bi samo par godina kasnije uvideli ko je i sta je bio taj covek! Ne kažem da je Vučić i ova vlast dobra, ali svakako nije način da se ovakve stvari desavaju. Vlast se menja na izborima! Ovako nam se smeju naši neprijatelji i Cela Evropa! Pored nas ovakvih neprijatelji ne moraju ništa da rade. Sami smo sebi najgori! Strasnooo

  • M

    17. mart 2019 | 13:02

    KO GOD DA SEBE NAZIVA DEMOKRATOM U OVOJ ZEMLJI, NIKAD NE BI PODRZAVAO SKUP GDE JE MEDJU LIDERIMA BOŠKO OBRADOVIĆ- TO JE KAO DA SI SA RADIKALIMA NA PROTESTU! NAJVEĆA GREŠKA JE U STARTU NAPRAVLJENA, KOJA SE TU EKIPA OKUPILA, ZATO DEMOKRATE VIŠE NI NE GLASAJU JER JE SVE IZGUBILO SMISAO..SPOJILE SE I BABE I ŽABE.

  • FANTOM

    17. mart 2019 | 12:53

    Dokle vise srozavanja sopstvenog obraza? Bojana uz tebe sam. Mozemo protestovati i setnjom iskazati da se ne slazemo sa sadasnjom vlasti ali mirnim putem i argumentima koji dokazuju njenu nesposobnost. Pa nije ovo peti oktobar davne 2000 godine kada se sva tmusa i tma stustila u Beograd ne da rusi samo Milosevic (jedini na koga se bacalo drvlje i kamenje, a on polozi svoj zivot u odbrani svoga naroda koji ga izdade u svoj svojoj zaslepljenosti od strane sadasnje politicke kamarile), vec da ruse omrznuti im Beograd. I uspeli su u tome. Zato vi nedobudni i kulturom zaobidjeni , bogatstvom na tudj racun zaslepljeni, politicki neobrazovani odmakni te se od narodnih masa i ne bombardujte ga kvazi pamfletima i ne sirite mrznju medju njima. Psovaci, bukaci, nabedjene velicine iz svih sfera drustva nalevo krug i ponovo u skolske klupe ili u druge obrazovane ustanove da se naucite onim pozitivnim stremljenjima koje niste poneli iz sopstvenih roditeljskih domova za kojih je kasno da pocnete iz pocetka. Roditelji oglasite se povodom nasilnickih ispada sopstvene dece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA