Tuča u kabinetu prvog čoveka Žitorađe: Sevale pesnice, svi tvrde da su nevini (FOTO)

Do tuče je došlo između organizatora protesta "Jedan od pet miliona" u Žitorađi i predsednika opštine Ivana Stanojevića

  • 28

Tokom prepodneva došlo je do tuče u kabinetu predsednika Opštine Žitorađa, te je intervenisala i policija. Do incidenta je došlo između organizatora protesta "Jedan od pet miliona" u Žitorađi Milana Blagojevića i predsednika opštine Ivana Stanojevića.

Obe strane tvrde da nisu krive, a krajnju reč daće istražni organi.

- Sa Milanom Janaćkovićem sam došao u kabinet da vidimo da li imaju nameru da nam odgovore na peticiju "Ne da(vi)mo stadion" koju smo predali prošle nedelje, jer se građani ne slažu sa tim da se izmesti stadion i napravi bazen. On je odmah skočio na nas zajedno sa svojim zamenikom. Utrčala su još pet članova SNS i tukli nas do besvesti - kazao je Blagojević za Telegraf.rs.

Foto: Telegraf

Njegovu priču potvrđuje i treća osoba Miljan Savić koji ih je čekao ispred vrata.

Foto: Telegraf

- Samo sam čuo galamu, nekih pola sata pošto su ušli. Kada sam hteo da uđem i vidim šta se dešava, na vratima me je zaustavio Ćirić koji je stajao ne dozvoljavajući mi da uđem. Odgurnuo sam ga,pa sam i ja dobio udarac- priča Savić.

Predsednik Opštine Žitorađa Ivan Stanojević tvrdi suprotno.

- Primio sam ih a oni su sa vrata počeli da me psuju, viču, pretili da će da zapale opštinsku zgradu. Onda su obojica prišla i bacila me na pod. Šta se dalje dešavalo ne znam, jer sam rukama prekrio glavu. Brzo je stigla policija, a ja sam završio u Hitnoj službi - kazao nam je Stanojević.

Foto: Telegraf

Stanojeviću je, kako tvrdi, zbog uzbuđenja skočio krvni pritisak, zbog čega je dobio injekciju za smirenje.

Policiju je kako on tvrdi pozvala sekretarica. Sva lica su dala izjave, a Blagojević je zbog povreda završio u prokupački bolnicu, gde je u toku dijagnostika.

(B.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA