≫ 

Omraženi portparol NATO u vreme bombaradovanja Srbije otkrio kako je Milošević izgubio medijski rat

 ≫ 

Priseća se Šej da je poseban izazov za NATO bio odgovor Beograda u medijskom ratu za koji smatra da nije bio sukob "Davida i Golijata"

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Roos
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Roos

    23. mart 2019 | 10:39

    Sve je bilo i još je zasnovano na medijskim manipulacijama i podkupljivanjem nepatriotskih političara i nekakvih ništavih otporaša oa I dos-a koji su svoju zemlju iznutra ruinirali po nalogu zapadnih okupatora! Imaće istorija šta da piše?!

  • jana

    22. mart 2019 | 14:14

    Sigurna sam,bez obzira na sve zakulisne politicke i medijske igre ,da gradjani srbije dele misljenje potparola NATO saveza zbog drusveno politickog udela srpskih aktera ,cije je delovanje bilo katasrofalno u vremenu koje su imali na raspolaganju za uvodjenje reda u delokrug mimo uticaja stranih faktora.Sa ove vremenske distance garanujem da je nezadovoljstvo srpskog naroda akumulirano javaslukom drzavnih funkcionera koje se odrazavalo na zivot doprinelo podrsci radikalne intervencije,,I pored vremena kao sudije koji demaskira,kroz iznosenje raznih ocevidaca i ucesnika, akt agresije ubedjena sam da je delom zasluzena kazna koja se ,na zalost lomi na "najtanjem".,devojcici na nosi koja je postala simbol nevinog stradanja.

  • Mlj1228

    22. mart 2019 | 13:59

    Miloševićevu familiju nisam podnosio, ne samo zbog njega samog, već zbog njegovog pasivnog ponašanja, počev baš prema njegovoj "baba-juliki", ali i prema sinu i kćerki, koji su se ponašali kao da su princ i princeze. On sigurno nije kriv, jer on nikoga nije ubio, ali je za svoj nar od, ako tako možemo reći kriv. Zašto? Samo zato što je i tu bio pasivan jer je se njegov rođeni brat izjasnio kao Crnogorac, a on Srbin. Osim lepih reči, da nas niko više neće tuci, ništa drugo nije uradio, samo zato što nije on bio predsednik već njegova draga "baba-julaka". Njegov sin "noseći gajbe malina" se toliko obogatio da je napravio" bebiland" u Požarevcu, kao i razne kafiće i diskoteke, a ćerka Marija naoružana teroriše ljude koji nisu po njenoj volji pucajući po ulicama Podgorice, ali i Beograda. Ako vi to nalazite da nam je trebao takav predsednik?... onda "skidam kapu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA