Šešelj ponovo "udario" na Ljajića u Skupštini: Da li Stefanović zna da Rasim kriminalnim radnjama kupuje celi Novi Pazar? SDPS odgovara: Budalaštine!

Skupština Srbije nastavila je danas rad postavljanjem poslaničkih pitanja

  • 12

Šef poslaničke grupe Srpske radikalne stranke (SRS) u Skupštini Srbije Vojislav Šešelj postavio je danas pitanje ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću da li zna da "potpredsednik Vlade Rasim Ljajić kriminalnim radnjama kupuje celi Novi Pazar".

Šešelj je u danu kada se u parlamentu postavljaju poslanička pitanja rekao da je, između ostalog, ugostiteljsko preduzeće "Lipa" iz Novog Pazara čim je, kako kaže, Ljajić došao na vlast, prodato za 1,2 miliona evra, a u svom sastavu ima na desetine objekata.

- Bačevac, piši - obratio se Šešelj iz klupe poslaniku Ljajićeve Socijaldemokratske partije Srbije ( SDPS) Muameru Bačevcu.

Šešelj - Foto: Tanjug/Rade Prelić

On je rekao da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović lično odgovoran ako ne zna za sve to što se dešava u Novom Pazaru…

- Što se tiče ovih budalaština od (Vojislava) Šešelja, na njih više nemam nikakav komentar - odgovorio mu je Bačevac u parlamentu.

I ranije je bilo "varnica" između radikala i SDPS, jer je lider SRS rekao da je Rasim Ljajić vođa jednog od najjačih narko kartela, što su u SDPS odbacili, optužili Šešelja, a i ministar Nebojša Stefanović je u parlamentu rekao da MUP nema takva saznanja.

POSLANICI O 14 AMANDMANA NA ZAKON O FINANSIRANJU VOJVODINE

Skupština Srbije nastavila je danas rad postavljanjem poslaničkih pitanja, nakon čega će početi raspravu o 14 amandmana na Predlog zakona o finansiranju AP Vojvodina.

Poslanici opozicione Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) predlažu da budžet Vojvodine iznosi najmanje sedam odsto budžeta Srbije, ali i da osnovicu za utvrđivanje pokrajinskog budžeta predstavlja visina ukupnih rashoda i izdataka planiranih državnim budžetom.

Poslanici vladajuće koalicije ranije su naveli da neće glasati za taj zakon, kao ni za Predlog rezolucije o AP Vojvodina koju su takođe podneli poslanici LSV.

Deo opozicije, odnosno poslanici Saveza za Srbiju, bojkotuju i ovu sednicu i nisu učestvovali u načelnoj raspravi o predloženom zakonu i rezoluciji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    26. mart 2019 | 12:07

    Šešelj je Srpski James Bond. On zna sve što drugi ne znaju

  • Klimt-Bec

    26. mart 2019 | 11:52

    Seselj je tako jadan, vise mu bas nikakve izmisljene senzacije ne polaze za rukom!!! Narod ga je odavno prezreo tako da je i sam uvideo, da je odavno odbacen i mesto mu je na otpadu Istorije...

  • Sara

    26. mart 2019 | 14:03

    Seselju okomili ste se na najpostenijeg politicara. Moze i treba da vas tuzi za klevetu. Sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA