Odbornici o Jutkinoj ostavci odlučuju 2. aprila

Sudski proces protiv Jutke, a u slučaju gde je oštećena njegova bivša saradnica Marija Lukić, nastavlja se 10. aprila

  • 3

Sednica Skupštine opštine Brus na kojoj bi odbornici trebalo da se izjašnjavaju o ostavci predstanika opštine Milutina Jeličića-Jutke, zakazana je za 2. april, pišu “Novosti”.

Datum zakazivanja sednice sa dnevnim redom potvrdio je predsednik Skupštine Miroslav Panić.

Pisana ostavka Jutke koga Osnovno javno tužilaštvo u Kruševcu goni po optužbama za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje stigla je do skupštinske službe 14. marta, dve nedelje posle njene usmene najave.

Na dan zvaničnog prijema ostavke, grupa meštanki okupila se ispred opštinske zgrade kako bi javno podržala Jutku, tvrdeći da su dobrovoljno izašle na ulicu.

Skup podrške Jutki - Foto: Twitter/@ZKosanovicAJB

Tokom skupa ih je pozdravio i sam Jutka, na ulazu u opštinu.

Sudski proces protiv predsednika opštine u ostavci, a u slučaju gde je oštećena njegova bivša saradnica Marija Lukić, nastavlja se 10. aprila.

Jutak je naznačio da se neće izjašnjavati dok traje sudski postupak,a ostavku je podneo uz ocenu da je ceo slučaj politizovan, a on, lično-nevin.

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Persida

    26. mart 2019 | 14:25

    MA KAKVA SKUPSTINA I OSTALO ? ODMAH U ZATVOR!!

  • Spasoje

    26. mart 2019 | 14:51

    I nikad se ne vratio na rukovidece pozicije. Mozes da radis u call centru pa da saljes poruke klijentima odgovaras na e-mailove pozive i pisma.

  • Pravnik

    26. mart 2019 | 23:09

    Jutka ce zavrsiti na sudu za nesto sto je ucinio ili ne!? Dao je ostavku,i u stranci kojoj je pripadao kod Velje i sada u SNS, uvideli su nesto sto se kosi sa etikom!? Sacekajmo da sud donese odluku,!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA