To što je uradila Marinika Tepić je van pameti: Živković udario na bivšu saradnicu

Razumem da neko promeni politički stav i po pet-šest puta, ali barem to uradite na formalno ispravan način - naglasio je Živković

  • 2

Odgovarajući na pitanje o izbacivanju iz Kluba samostalnih poslanika i o potezu Marinike Tepić, lider Nove stranke Zoran Živković je rekao da je to urađeno "bez trunke pameti". Podsećamo, Klubu samostalnih poslanika od nedavno su se priključili nekadašnji funkcioneri i poslanici Dosta je bilo Ana Stevanović i Branislav Mihajlović, dok su Živković i Aleksandra Čabraja isključeni. Nova šefica poslaničkog kluba je Marinika Tepić.

- Razumem da neko promeni politički stav i po pet-šest puta, ali barem to uradite na formalno ispravan način - naglasio je Živković.

Prema njegovim rečima, ako je neko hteo da napusti poslanički klub od pet članova bilo je bolje da ga sam napusti, a time i ukine, pa formira novi, nego da nekog izbacuju.

Živković je objasnio da je njemu i Aleksandru Čabraji "poturano na potpis" da sami napustaju klub, a kada to nije uspelo, predsednici Skupštine dostavljen je dopis o promeni sastava poslaničkog kluba sa dva dodata imena, a bez njihovih.

- To je urađeno protivno propisima i uz saglasnost predsednice parlamenta - konstatovao je Živković.

Upitan o stavu prema vanrednim izborima, Živković je rekao da mogu biti i u junu, ali sa valjanim obrazloženjem zašto se održavaju 10 meseci pre redovnih.

- Mnogo je važnije da to raspisivanje podrazumeva normalno ponašanje medija i omogućavanje normalne kontrole izbornog procesa, uz prethodnu kontrolu biračkih spiskova - istakao je Živković.

(Telegraf.rs/Fonet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😁😁😁

    27. mart 2019 | 14:30

    Ово је само почетак краја њихове 'сложне коалиције'. Замислите шта би се десило кад би којим чудом вође требали да деле плен.То је од самог почетка било јасно свима који имају мозак.

  • Milan

    27. mart 2019 | 14:13

    Ko bi rekao da se nesudjeni vinogradar tako dobro razume u propise. Jeste da nema skole ali zato zna znanje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA