≫ 

Njih tri su stale ispred Boška Obradovića kada je pokušao da upadne u Skupštinu Beograda: Evo ko su Andrea, Maša i Nataša (FOTO) (VIDEO)

Andrea, Maša i Nataša, tri žene, isterale su fašistu iz Skupštine grada, gde nije ni smeo da bude - podvukao je Vučić

  • 77

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas, povodom pokušaja upada Boška Obradovića i njegovih sledbenika u Skupštinu grada Beograda, da lideri opozicije, što im je niža popularnost i što je manje ljudi koji su spremni da ih prate, postaju histeričniji i pristupaju sve nasilnijim metodama.

Vučić je rekao da što je niža popularnost tim ljudima, što je više građana shvatilo kakve su siledžije i nasilnici, oni postaju histeričniji i pristupaju sve nasilnijim metodama, jer razumeju da nikoga i ni u šta ne mogu da ubede.

- Beskrajno hvala ženama za lekciju održanoj Srbiji, za osmehe koje su imali kada su ljude koje su predvođene fašistom isterale iz skupštine grada. Andrea, Maša i Nataša, tri devojke, žene isterale su fašistu iz Skupštine grada, gde nije ni smeo da bude - podvukao je Vučić.

Pomenute tri dame su Andrea Radulović, Maša Radulović i Nataša Stanisavljević.

Andrea Radulović je članica Srpske napredne stranke, a trenutno obavlja funkciju zamenika predsednika Skupštine Beograda.

Andrea Radulović - Foto: Beoinfo

Maša Radulović je savetnica za medije zamenika gradonačelnika Gorana Vesića.

Maša Radulović / Foto: Marko Jovanović

Nataša Stanisavljević, takođe je članica Srpske napredne stranke i obavlja funkciju sekretara za socijalnu zaštitu Beograda.

Nataša Stanisavljević - Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

VIDEO: Ovako je izgledao pokušaj ulaska SzS-a u Stari dvor

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA