≫ 

Ovo me podseća na nasilje u porodici kad niko ne reaguje i na kraju čovek ubije ženu: Palma poručio da država ne sme tolerisati siledžije iz redova opozicije

Država više ne sme tolerisati maltretiranje naroda, zaposlenih u institucijama, bahato vređanje novinara i napade na žene - rekao je predsednik Jedinstvene Srbije

  • 5

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma osudio je nasilan pokušaj upada predstavnika SzS u Skupštinu grada i rekao da ovaj najnoviji u nizu siledžijskih napada dela opozicije na državne institucije,kao i još jedan u nizu napada na žene i vređanje novinara, predstavlja do sada nezapamćen akt mržnje prema državi i narodu.

- Država više ne sme tolerisati maltretiranje naroda, zaposlenih u institucijama, bahato vređanje novinara i napade na žene od strane siledžija iz redova opozicije. Ovaj događaj me podseća na nasilje u porodici kada u pojedinim slučajevima državni organi ne reaguju na nasilje i na kraju se desi da čovek ubije ženu. Mnogo je žena u Srbiji stradalo od nasilnika i da bi sprečili da se ne desi stradanje žena, državne institucije moraju da reaguju prema nasilnicima još danas i da saopšte javnosti koje mere su preduzeli - kazao je Marković.

Poručio je da nemoćni, bez ideja i programa koje bi ponudili narodu, samozvani "lideri opozicije" pribegavaju siledžijskom ponašanju kako bi skrenuli pažnju na sebe. Napali su novinare, zaposlene u ustanovama, čak i radnike koji rade na rekonstrukciji Trga.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma osudio je nasilan pokušaj upada predstavnika SzS u Skupštinu grada -Printskrin

- I tu nije kraj. Smetali su im čak i saobraćajni znaci i bezbednosne ograde. Njihovim uklanjanjem ugrožavaju bezbednost u saobraćaju i dovode u opasnost građane Beograda. Ali njih građani i njihova bezbednost ne interesuju, već haos i nasilje pomoću kojih bi da dođu do vlasti i fotelja - izjavio je Palma.

Lider Jedinstvene Srbije je poručio d aoni osuđuju ovakvo siledžijsko ponašanje i tražie od nadležnih državnih institucija da u skladu sa svojim ovlašćenjima zaustave ovo bezakonje i maltretiranje građana.

- Još jednom ponavljamo da se u demokratskom društvu na vlast dolazi voljom naroda, a ne maltretiranjem naroda. Ne može manje od deset posto ljudi da maltretira preko 90 posto, jer demokratija je vladavina naroda - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

VIDEO: Lideri SzS pokušali da uđu u Stari dvor

VIDEO: Ženi pozlilo tokom pokušaja upada u Skupštinu grada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    4. april 2019 | 14:59

    Bravo Palmo legendo svaka cast tako je!Nama sipci i ne trebaju kad imamo ovake unutrasnje neprijatelje!

  • Joker

    4. april 2019 | 15:05

    Tako je gospodine Palma! Hitno primeniti mere protiv ove gomile bahatih neradnika.

  • vasa paris

    4. april 2019 | 16:46

    Ovo u parizu ne moze da se desi ali nikome i ne sme da padne na pamet da pokusa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA