Bogoljub Karić najpopularniji na Fejsbuku: Lider Pokreta snaga Srbije ima 2,5 puta više pratilaca od svih političara i stranaka u našoj zemlji

U zvaničnim podacima se navodi da je u poslednjih mesec dana stranica Bogoljub Karić dosegla do čak 1.233.728 korisnika i to s tendencijom rasta

  • 19
Bogoljub Karić Foto: Milena Đorđević

Zvanična Fejsbuk analiza pokazuje da predsednik BK grupe i lider Pokreta snaga Srbije, Bogoljub Karić, ima 2,5 puta više pratilaca od svih političara i stranaka u našoj zemlji.

Ovo jasno ukazuju analize najpopularnije društvene mreže Fejsbuk, a koje nedvosmisleno govore da je predsednik BK grupe, lider Pokreta snaga Srbije po broju pratilaca iza sebe ostavio SRS, Dveri, Aleksandra Vučića, SNS i Dragana Markovića Palmu, odnosno da od najbližih konkurenata ima čak 2,5 puta više fanova.

U zvaničnim podacima se navodi da je u poslednjih mesec dana stranica Bogoljub Karić dosegla do čak 1.233.728 korisnika i to s tendencijom rasta. Analitičari sa mreže Marka Zakerberga su istakli da je najviše fanova među osobama starosne dobi od 35 do 54 godine, odnosno među ljudima koji su u punoj radnoj snazi.

Karićevu kompaniju "Dana holding" po drugi put zaredom prestižni londonski magazin "World Finance" uvrstio među 100 najuspešnijih kompanija na svetu. U toj planetarnoj eliti mesto zaslužuju samo najbolji čiji menadžment predstavljaju ljudi vizionari koji utiču na ekonomsku politiku, a Karić se nametnuo poslovnim uspesima u državama bivšeg SSSR, EU i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, te uvođenjem napredne smart tehnologije u građevinarstvu radi poboljšanja kvaliteta života. Takođe, važno je napomenuti da "Dana holding" u pomenutim zemljama zapošljava više od 50 odsto stručnjaka koji dolaze iz Srbije.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA