SNS objavio novi spot: Posle sendviča, tema je nova fabrika. "Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više" (VIDEO)

"Ponekad vas mržnja čini slepima. Činjenica je da smo prepolovili stopu nezaposlenosti. Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više", poručuje se na kraju spota

Srpska napredna stranka objavila je na svom Jutjub kanalu novi spot sa porukom: "Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više".

U njemu su prikazana dvojica mladića u majicama "1 od 5 miliona" koji dižu glas protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, aludirajući na njegovu ostavku, sve dok jednom od njih ne stigne vest da je dobio posao u novoj fabrici.

Na to drugi burno reaguje nazivajući prijatelja "sendvičarom" i zahtevajući da odbije "Vučićev posao", iako ima porodicu koju mora da izdržava.

"Ponekad vas mržnja čini slepima. Činjenica je da smo prepolovili stopu nezaposlenosti. Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više", poručuje se na kraju spota.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    1. maj 2019 | 12:14

    Opozicija nikako da shvati da mržnja i nasilje nikome ništa dobro neće doneti.

  • Tina

    1. maj 2019 | 12:21

    Spot je odlican, dokaz da je Srbija zemlja koja se voli!

  • srki

    1. maj 2019 | 11:58

    Jedino oni misle na budućnost Srbije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA