« Nazad

"U Prizrenu je 1991. živelo 10.000 Srba, a danas dvadesetak, u Prištini je živelo 40.000, a danas stotinak. To je legalizacija etničkog čišćenja Srba"

Ne bi bilo istorijski pravedno da posle svega što se dešavalo na teritoriji Evrope u 20. veku jedino srpski narod bude obeležen kao genocidan - izjavio je Dačić

Pročitajte ceo tekst
Komentari (16)
Poređaj komentare:
 • V
  Viki

  Stvari se menjaju. U Banja Luci je pre dve-tri generacije zivelo oko 95% muslimana, sada oko 5%.

 • S
  Srbi, otreznite se gluposti

  I to spada u problem srpske inteligencije. Ona je podstrekivala i podržavala srpski autizam. Srbi su sada kao autistično dete, koje ne kontaktira sa spoljnjim svetom, koje nije u mogućnosti da bilo šta izgovori, koje nije u mogućnosti da čuje šta mu se govori. Srbija nije u stanju da čuje šta se govori, šta se misli, niti je u stanju da ode čak ni do Zagreba. Srbija nije u stanju da vidi u kom je svetu. Ona je u jednom lažnom svetu, u lažnoj stvarnosti. Ovo što vidite nije "stvarna stvarnost", ovo je srpska stvarnost. Ta srpska stvarnost je luda stvarnost. Završne akorde toj ludoj stvarnosti dao je Slobodan Milošević, koji je i sam van pameti i van stvarnosti. On je, verovatno, svoje ludilo prebacio celoj naciji. On je Srbima izgradio paralelnu stvarnost koju oni podnose neverovatno dobro.

  • M
   Milan

   @Srbi, otreznite se gluposti

   Idi kod psihijatra to bi ti preporučio

 • R
  Rastko

  Bravo Dacicu sad nam je jasno zasto nema dogovora sa siptarima a sigurno da ga dugo nece ni biti sa takvim apsolutno nezrelo politickim stavom.

 • R
  Rastko

  Moramo cuti i drugu stranu medalje da bi objektivno stvorili sliku o etnickom ciscenju OBA naroda na primer NIKO se u Srbiji ne bavi evidencijom o tome koliko je Albanaca do 1980 godine zivelo i radilo u Beogradu a koliko danas, te koliko se Albanaca iz Beograda vratilo na Kosovo a koliko se Srba sa Kosova vratilo u Srbiju tako da nije bas sve crno - belo kako nam to Daca prezentuje

 • R
  Rastko

  Niko iole zdravorazuman ne moze da poveruje da su sa Kosova manjinski siptari proterali vecinske Srbe !!! Srbi su bili ptrinudjeni da BEZE sa svojih vekovnih ognjista RADI ociglednog nedostatka podrske za opstanak tamo od strane sopstvenog naroda koji je uvek imao ''PRECA'' posla i oduvek bio jak ali SAMO na recima a pametan kao I svi generali POSLE bitke .

 • R
  Rastko

  Na Kosovu je bio gradjanski rat. Sa Kosova su Srbi bezali i pre a narociti posle rata . Srbi su svoje kuce i udjerice prodavali siptarima za basnoslovnu sumu novca i naseljavali se u centralnoj Srbiji a i dan danas to isto rade . Sve dok svako svoju pricu prede NEMA nista od dogovora.

 • A
  Al

  U Visegradu je zivelo 90% musinana a sad stotinak ...

 • K
  Kosovka

  Svi Srbi du izbehli u Srbiju ahasaa a Siptari masovno kupuju stanove i oekate u Nisu halllo..

 • R
  RICINUS

  Najviše srba strada od veliko srba koi se bave uspešno kriminalom... oni satiru srbiju kao što satiru sada šiptarska mafija šiptarsku poulaciju

 • S
  Sarita

  Niko nas ne voli i zato za nas nema pravde. Optužuju nas za sve i svašta, konstantno povećavaju broj žrtava koje su navodno ubijene od strane Srba, stalno gledaju kako da nam podvale nešto. Zahvaljujući jakoj šiptarskoj propagandi, velikim svotama novca koje se ovde okreću i raznim drugim faktorima nas smatraju večitim negativcima. Neću da kažem da smo zlato jer nismo, ali nisu ni naše komšije koje se na sve načine trude da prikriju šta su sve radili srpskom narodu. Hrvatska je dva puta izvršila genocid nad Srbima, u drugom svetskom ratu i tokom Oluje. Oluju slave svake godine, a Evropa stalno ćuti. Po njima, mi smo izmislili Jasenovac i sve što se tamo događalo pa čak ni to ne priznaju. Albanci još od Titove smrti hoće Kosovo republjik, stalno su pravili probleme u Jugoslaviji, i kada smo pokušali da spasemo zemlju od separatista, skupo smo to platili i skupo i dalje plaćamo. Naši nekadašnji saveznici su postali naši najveći neprijatelji. Srebrenica je veoma dobro osmišljen plan za bacanje blata na Srbiju i njen narod. Treba u mnogim knjigama taj slučaj zabeležiti kao jednu od najvećih nepravdi na svetu. Jevreji, koji najbolje znaju šta je genocid, tvrde da tamo nije bilo ni g od genocida. Dok su svi osuđeni Srbi ukupno zaradili više od jednog milenijuma ležanja u zatvoru, oni koji su činili duplo gore zločine su na slobodi ili su dobili sramne kazne. Toliko nepravde nanešeno srpskom narodu, toliko mutljavina je bilo i ima da se prikrije kroz šta su sve Srbi prošli. Mi kada gledamo zastavu EU i nacista, više ne vidimo nikakvu razliku.

 • Z
  Zorz Kovac

  Pa sve im je lepo rekao i objasnio e sad je druga stvar ako to ne zele da cuju! Zanimljivo , nije bio pripit a sve im skresao u brk , bravo Daco!

 • p
  pina

  Koliko Albanaca momentalno živi na severnom delu Mitrovice !!?

  • К
   Коала

   @pina

   Shok, kako da žive sa onima koje mrze? Gde ti živiš?

  • K
   KM 1

   @pina

   Nije mnogo ostalo jer su dobro prodali svoje i sada bukom brane KiM,huškaju druge da vojno intervenišu .

 • d
  dusan

  koliko srba zivelo u srbiji, a koliko zivi sada?godisnje grad od 40 000 stanovnika odlazi.......i to mu dodje neko ciscenje............