MUP povodom prebijanja odbornika DS-a u Knjaževcu: Preduzete su sve mere za utvrđivanje okolnosti ovog događaja

- Pripadnici MUP-a intenzivno rade na uvtrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu.

  • 22

Nakon današnjeg saopštenja Demokratske stranke (DS) u kome se navodi da je odbornik te stranke i jedan od organizatora protesta "Jedan od pet miliona" u Knjaževcu Dalibor Stanojević pretučen tokom proslave Dana opštine od strane, kako tvrde, predsednika Opštine Milana Đokića zajedno sa dvojicom saradnika, navodeći da se to desilo naočigled nekoliko svedoka, oglasilo se i Ministarstvo unutrašnjih poslova.

- Pripadnici MUP-a intenzivno rade na uvtrđivanju svih činjenica i okolnosti događaja u Knjaževcu. Policija je odmah po prijavi lekara iz Zdravstvenog centra Knjaževac izašla na lice mesta i preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja.

O nemilom događaju obavešteno je i Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu.

- Policijski službenici odmah su o svemu obavestili Osnovno javno tužilaštvo u Knjaževcu koje je naložilo da im se dostavi izveštaj o događaju - navodi se u saopštenju MUP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sasa

    18. maj 2019 | 12:58

    Sve treba detaljno ispitati

  • Jelena

    18. maj 2019 | 13:31

    Ova tuča nema veze sa politikom. Tužno je što su se nasilnici iz opozicije uhvatili za ovo kao pijan plota. Iako su u politici neki ljudi ne shvataju da su javne ličnosti i da moraju na svakom mestu da vode računa o postupcima i ponašanju. Ne reagujemo na žalost svi isto, ali ovo je bilo sigurno na privatnoj osnovi.

  • Aca

    18. maj 2019 | 13:32

    A sto ne kazu frajeri da su sedeli do jedan sat iza ponoci za istim stolom u kaficu???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA