Dokument za komadanje Srbije? Ugljanin želi specijalni status za Sandžak, a ovaj papir to dokazuje: Tvrdi da je sve dogovoreno još 1992. godine

Teritorija Sandžaka bi prema inicijativi BNV-a, obuhvatala područja opština Novi Pazar, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš, Priboj, Pljevlja, Bijelo Polje, Berane, Andrijevica, Petnjica, Gusinje, Plav i Rožaje

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika DoE
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Drago

    26. maj 2019 | 07:19

    Sulejman naučni fantastičar, jos da se poturčimo mi sto zivimo u tim opstinama, pa I da dovedes medjunarodnu misiju u pazar. Srbima je dosta problema izazvanih ovakvih huškača I gnjida. A takvi nas I prave od divnog I tolerantnog naroda. Pozadina kontrola transporta droge u pojasu "Kosovo, sandzak, CG, bih" Pazarci izaći će vam žuto na nos, koliko svercujete. Zato vas u treba drzati okružene, pa se sami davite u svojim narkotičkim fekalijama. Jer prizivate ovaj narod da vam bude dušmanin, iako to realno niko ne želi. Ali nek vas jaše Sulejman u sunovrat stranputice.

  • Aleksandar

    26. maj 2019 | 04:24

    Sulejmane, ti si covek koji ima Srpsko drzavljanstvo, imas Srpski pasos i licnu kartu..isto kao i ja. Imas mozda i neki drugi pasos-ali to realno nije ni vazno. Pa kako to razmisljas covece? Teras me u rat, a ne bih vise nikad, ali cu ici naravno, jer stvarno i zivotno verujem da je previse, vi muslimani preterujete, nije bitno odakle ste, vise ni milimetar Srpske zemlje nece osvojiti niko. Teraj se bre tamo gde ti je bolje, ili nam nece svima biti dobro.

  • DoE

    26. maj 2019 | 01:07

    Ma kakav Suljo ba, živim u Novom Pazaru tu sam rođen i odrastao. Ovaj papir nema nikakvog smisla ni značaja niti u Pazaru ima sve ukupno stotinak ljudi koji ovako razmišljaju. Ovo je smiješno, i ovo mogu da podrže samo oni koje je Suljo uposlio i kojima daje plate pa moraju da mu klimaju glavom. Da je sreće da razgovaramo o fabrikama i investicijama ali nekom je u interesu da stvara tenzije kako bi ovaj dio Srbije i dalje ostao nepoželjno i nesigurno tržište za bilo kakava ulaganja i to ovaj čovjek radi jako uspješno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA