Stvorite uslove za finalizaciju pravno-obavezujućeg sporazuma: Han poslao poziv Beogradu i Prištini i predstavio Izveštaj o napretku Srbije ka EU (FOTO (VIDEO)

U ekonomiji pomak, vladavina prava i Kosovo ključni za put ka EU

Komentari

 • Milorad Vujicic

  Nikakvih obavezujucih ugovora sa zapadom nece biti u buducnosti.Sto ste postigli postigli.Sve ce narod rjesiti ali zapad nek dobro zapamti ,SRBI nece odustati od svoga .

 • Partizan pa Bog

  Sta hocete vise od Srbije ? Pritisnite vase transportno preduzece "Droga Lager Siptarija" pa cemo pregovarati , a ovako nece da moze , a od priznavannha nema nista ni u slucaju rata .

 • Sara

  Kosovo nikada nećemo priznati i neka im to bude jasno. Nikakva normalizacija se time neće dogoditi, već će cela Srbija da se digne na noge, i ponovo ćemo imati predstavu iz 2008. Strašne stvari bi mogle da se dogode ako ova ili bilo koja druga vlast u potpunosti prizna Kosovo. Mi smo za rešenje i dijalog, ali se zna da nezavisnost nikada nećemo priznati. Kada i tim drugim državama budu kršili ustave i otimali istorijski značajne delove teritorije, onda neka se jave. Sve što Albanci mogu da dobiju od nas je savezna država u okviru Srbije bez prava na otcepljenje. To Srbija najviše treba da im ponudi. Mi dobijamo nazad svoju teritoriju, oni sa nama brže ulaze u EU.

 • Balval

  Sta pricate sta govorite svi vi koji kao nama dajete savete i predloge sram vas bilo uvek jedno te isto da se mi dogovorimo sa pristinom da se ne svadjamo da nadjemo zajednicki jezik pa da pregovaramo.To treba njima samo njima pokazati zube da budu razumni da budu pitomi jer divljaju zato sto svi vi na celu sa amerikom njih stitite i kazete im sta da rade a ovamo kao mi treba da budemo razumni . Sram vas bilo

 • Dex

  Ne treba mi nista da se trudimo oko EU Samo da radimo svoje i cutimo Ekonomski da napredujemo itd

 • Boban

  Ne potpisujemo nista a vi pravite budale nekog drugog a ne nas!.

 • Djile

  Licemeri, uljudite vi siptare.

 • Dareee

  Ili mi ne znamo šta je dogovoreno ili su ovi totalno nerealni? Kakva finalizacija kad nije sprovedeno ni śta je do sad dogovoreno.

 • Сања

  Овде је свима јасно да мира нема нити ће га бити о чему бре ви причате јел сте слепи код очију или шта кога ви зезате ?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima