≫ 

Saznajemo: Prištinski specijalci uhapsili još jednu Srpkinju!

Pretpostavlja se da su je odveli u Prištinu na saslušanje, jer su tamo juče bili odvezeni svi uhapšeni u nasilnoj akciji ROSU

  • 83

Kosovska policija je uhapsila još jednu Srpkinju, saznaje Telegraf.rs.

Blagica Tomović je uhapšena u nastavku akcije Prištine, tokom koje su ROSU jedinice juče uhapsile 28 osoba, od kojih su 23 Srbi.

Ona je službenica Pogranične policije, a uhapšena je na objektu Crvenog krsta i Centra za razvoj sporta na Gazivodama, gde joj radi sin, koga je otišla da obiđe.

Pretpostavlja se da su je odveli u Prištinu na saslušanje, jer su tamo juče bili odvezeni svi uhapšeni u nasilnoj akciji ROSU.

Policijski inspektorat Kosova saopštio je ranije da su istražitelji Odeljenja za istrage, danas u popodnevnim časovima, uhapsili osumnjičenog policijskog službenika iz Zubing Potoka.

VIDEO: Sekli gume i razbijali stakla, posledice "akcije" ROSU na severu Kosova

I.S (Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hrvoje

    29. maj 2019 | 19:40

    Sve me strah da Vučić ne napravi još jednu vojnu paradu.

  • Ja

    29. maj 2019 | 19:03

    Kako se samo zanosite,pa to je sada druga drzava a mi smo izgleda jedini koji to jos uvek ne shvataju.

  • mihailovic

    29. maj 2019 | 18:51

    Ko je dozvolio stvaranje albanske OVK tzv ROSU ? ¨ Ko je dozvolio da budu granice izmedju centralne i juzne Srbije Kosovo i Metohije ? Ko pregovara sa albanskim OVK teroristima ? Zasto vlada Srbije nije zahtevala u UN hitan sastanak i da proglasi KFOR okupatorom i zahtev da KFOR zamene Kineske snage ? Zasto vlada Srbije nije zatrazila u UN da se razoruza i rasformiraju sve albanske OVK naoruzane bande koje sebe nazivaju KOSOVSKOM POLICIJOM I VOJSKOM ? Zasto dosad nisu fotografisani i dokumentovane sve povrede pa u UN prezentovati NERAD KFORA tj njihovu pristrasnost gde stite OVK ? Koliko puta je dosad od 2012-2019 napadnut i zlostavljani Kosovski Srbi a gde je tu KFOR koji nije zastitio Kosovske Srbe ? Gde je tu predsednik Vucic da prekine PROTIVNO USTAVU SRBIJE NELEGALNE PREGOVORE/DIJALOG sa okupatorom i albanskim OVK teroristima u EU i prenese nazad UN R-1244 u UN sa zahtevom da iskljucivo Kina Rusija i Srbija udju na okupiranu juznu Srbiju Kosovo i Metohiju ? Koliko puta su Kosovski Srbi bili napadnuti i povredjeni od OVK a Vucic nije upotrebio Srpsku vojsku da udje i zastiti Kosovske Srbe i unisti OVK , vec organizuje cirkuske predstave OBRACANJEM U JAVNOSTI, Z A S T O ? Sta se ceka ? Ovim nacinom vodjenje poltike Aleksandar Vucic pretvara Srbiju u SIRIJU. ILI DA PREDSEDNIK RADI PO USTAVU SRBIJE ILI OSTAVKA MILOM ILI SILOM ! Da se amerikancima desava OVK teror nad amerikancima kao sto se izivljavaju nad Kosovskim Srbima Amerikanci bi dosad 10 puta bacili atomske bombe da nijedan OVK nepreostane ziv i zatrli bi im seme...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA