≫ 

Srbi na severu Kosova bili na nišanu snajperista: Isplivali detalji akcije ROSU (VIDEO)

Više pripadnika Kosovske policije i građana je uhapšeno tokom navodne akcije protiv krijumčarenja i organizovanog kriminala

  • 48

U akciji koja je obavljena u utorak u opštinama na Severu Kosova navodno protiv mreže krijumčarenja i organizovanog kriminala, Kosovska policija je takođe angažovala i snajpersku jedinicu.

Deo snimka emitovanog u petak u sklopu emisije "Pravda na Kosovu", činio je pripadnik policije naoružan snajperom u akciji policije na Severu.

Više pripadnika Kosovske policije i građana je uhapšeno tokom navodne akcije protiv krijumčarenja i organizovanog kriminala.

U nastavku možete pogledati snimak toka operacije na Severu Kosova:

VIDEO: Pripadnici ROSU-a repetiraju kalašnjikove uperene u Srbe

(Telegraf.rs/Kallxo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milojko

    3. jun 2019 | 14:32

    Ispasce da branim siptare, ali sta mozes da ocekujes od njihovih prpadanika specijalnih jedinica ROSU kada ulaze u severni deo? Da im masu parolama "Kosovo je Srbija"? Pa, noramlno je da budu pripravni ukoliko bi nasi pokusali napad na njihove kolone vozila. Zna se kakva je trenutna situacija, odlicno se zna kolika je napetost izmedju nasih Srba i siptara, nisu ludi ulaziti nenaoruzani i nespremni. Ne baljezgajete gluposti da su hteli da napadaju, provociraju i pucaju na nenaoruzane, to se tako ne radi, samo su bili obazrivi i spremni da reaguju ako dodje do ne daj Boze oruzanog sukoba sto nije ni malo iskljuceno. Oni su pametno odradili posao i pohapsili krijumcare koji su imali povlastice od nase drzave, to ce uskoro biti nas veliki problem kada se otkriju neke stvari koje su nasi uhapseni policajci cinili tamo. Ovo vec traje godinama, nasi politicari itekako znaju u kakvom su sada problemu.

  • Filip

    3. jun 2019 | 13:41

    Na ovo Zapad ne sme da ostane nem kao do sada ! Ovo je nedopustivo !

  • Gojko

    3. jun 2019 | 13:41

    Mislim da je konacno vreme za kaznjavanje svih organizatora ove akcije, kao i svih prethodnih protiv Srba na KiM

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA