≫ 

Srbi na Gazimestanu obeležili Vidovdan, KPS skidala okupljenima majice sa likom Šešelja (VIDEO)

 ≫ 

Na Gazimestanu se okupio znatno veći broj ljudi nego prošle godine, a autobusi sa poklonicima pristigli su iz Beograda, Smedereva, Novog Pazara, Budve, tu su i kombiji iz Leskovca, Skoplja, a najveći broj pristiglih autobusa bio je sa kosovskim tablicama

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Aca
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ana

    28. jun 2019 | 20:40

    Највећа је наша пропаст данас што немамо исповедника за веру. Што нисмо готови да пострадамо. Да будемо лишени много чега материјалног. Да будемо прогоњени! Да будемо затварани! Да будемо исмевани, пљувани! То је Православље! А није Православље… да пристајемо на све и свашта. Да идемо папи на поклоњење да би били у миру с њим. У миру са ђаволом. Папа је највећи претеча антихриста… Папска институција је највећа претеча антихриста! Свеједно који био папа. Нико од њих не носи ни трунку покајања. Ама баш нико. А ми журимо њима у загрљај. ШТА ЈЕ ТО? Каква је то логика? То није љубав према њима. То је мржња према њима. Дозвољавамо да остану у за-блу-ди. А ако им укажемо да не можемо с њима, такви какви су… да не би и себе упрљали… Ставиће прст на чело па ће онда неко од њих доћи памети, па ће се вратити Православљу. То је љубав према њима! А не ово… Опростите што овако вичем –тешко ми је. Сигурно је тешко и вама… у овом, мутном времену. АЛИ – НЕ ДАЈМО СЕ! Један једини хришћанин може спасити Цркву. ЈЕДАН ЈЕДИНИ ЕПИСКОП МОЖЕ СПАСИТИ ЦРКВУ АКО ОСТАНЕ ДА ИСПОВЕДА ВЕРУ ПОШТЕНУ – ДА ГА СЕКУ НА КОМАДЕ. То је богатство Цркве! За њим ће кренути и остали, и спасиће Бог оне који су … који треба да се спашавају… и који су свесни да без Јеванђелског пута нема другог пута у Царство Небеско. А Јеванђелски пут је посут трњем. А ми би хтели да се возимо бесним колима и авионима, да нам нико ни једну ружну реч не каже и да уђемо у рај. Не-мо-же тако у Рај…. Шта се дешава –Бог ће знати. Бог нек им буде милостив. И овима који државу воде, који журе на сваки начин у Европу, која је потпуно сатанизирана!!!

  • Simeon

    28. jun 2019 | 20:38

     РУ Сини јак сунце са Косова.  Не дамо те, земо Душанова. Не дамо те, земља  Немања, Обилића,  браће југовића. (к2) Сви ка срби као ћуговићи  за крст часи на Косову ићи, Да одбране земно благодатно  За крст часи и слобода златну! (к2) Од Крушевца, Призрена, Цетиња,  Дубровник, Книга, Невесина, са Авале, Ловћеница и Шаре,  кличе Српство, установи, Лазаре (к2) Док је Пећи и док је Дечана,  Грачанице и Газиместана, Не дамо те, Васкрсло Косово  најсветију помоћ Србиново! (к2) Давн, ти сјајно сунце са Косова.  Нећемо одустати од вас, земље Душана. Нећемо одустати од вас, земље  Немањића, Обилића,  браће Југовићи. (к2) Сви Срби ће, баш као и Југовићи,  отићи на Косово у име часног крста, да брани милосрдну земљу,  у име часног крижа и златне слободе! (к2) Из Крушевца, Призрена, Цетиња,  Дубровника, Книна, Невесиња, из Авале, Ловћена и Шаре,  сви Срби признају: "Устани, Лазаре!" (к2) Све док постоје Пећ и Дечани,  Грачаница и Газиместан, нећемо одустати од вас, васкрсли Косово,  најсветије српско поље! (к2)

  • Aca

    28. jun 2019 | 20:19

    Od svih verskih i patriotskih majci nikog nisam video sa njegovim likom...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA