Šutanovac: Obradović je zec koji trči ispred kerova na trkama

- Politika koju Boško Obradović vodi građanima Srbije za mene je potpuno neprihvatljiva - rekao je Šutanovac

  • 64

Nekadašnji predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac, u gostovanju na N1 televiziji prokomentarisao je navode Boška Obradovića, koji ga je nazvao "lažnom opozicijom".

Na pitanje novinarke da prokomentariše to što ga Boško Obradović, koji je deo Saveza za Srbiju, naziva lažnom opozicijom Šutanovac je rekao da ne zna zašto to radi, da Obradović ima kompleks od njega i da ga naziva "šunatovcem".

- Politika koju Boško Obradović vodi građanima Srbije za mene je potpuno neprihvatljiva. On jeste član Saveza, međutim svoju politiku nije prilagodio Savezu očigledno. Ja ne vidim da bilo koja grupacija u Savezu nastupa ekstremno sa svojim stavovima i čak mi se čini da je moja stranka stidljiva u odnosu na politiku koju je zastupala 30 godina, a onda čujem da on recimo predlaže da se na Kosovu proglasi okupacija i da se pozovu ruske vojne snage da dođu na Kosovo, za mene je to neprihvatljivo - rekao je Šutanovac.

On je dodao i da je upravo zbog ovakvih komentara nazvan "lažnom opozicijom".

- I kad ja to iskomentarišem za njega sam lažna opozicija. Mene zanima šta bi se dešavalo kada bi zaista proglasili okupaciju Kosova i zašto on nije iskoristio mogućnost da bude ratnik na Kosovu kada su bili ratovi več sada priziva nove sukobe - upitao je Šutanovac.

Šutanovac je prokomentarisao i navode Obradovića da je lažna opozicija, u trenutku kada je izneo svoj stav o napuštanju parlamenta, i rekao da poslanici opozicije to nije trebalo da urade.

- On je to pričao i u gradskoj kampanji, on je bio tu kao onaj zec što trči ispred kerova na trkama. Napadao opoziciju kad je bio u gradskoj kampanji više nego vlast - zaključio je Šutanovac.

(Telegraf.rs/N1)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brane

    9. jul 2019 | 14:09

    Било би добро да он то саопшти директно Обрадовићу да чујемо нјегов одговор.

  • Aca

    9. jul 2019 | 13:05

    Šutanovac priča ono što služba misli.

  • Milena

    9. jul 2019 | 20:41

    Neka cuti ovaj Sutanovac ni on nista bolji nije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA