≫ 

Šest pripadnica "Kobri" ispred Predsedništva, održan još jedan protest "1 od 5 miliona"

 ≫ 

Za razliku od prošle subote, ovog puta nije bilo incidenata i provociranja obezbeđenja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Jeretik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jeretik

    18. avgust 2019 | 07:22

    Opozicija je uspela ono što Vučić nikada ne bi uspeo sam . Sa ulica je oterala "pet miliona" nezadovoljnih građana. Ovo više nije protest gladnih i žednih, ovo je borba za vlast između sitih i napitih.

  • Lakic

    18. avgust 2019 | 07:20

    Treba da se uvozi kompletna vlada sa zapada da bi srbija napredovala ovako propadamo iz dana u dan.

  • RA

    18. avgust 2019 | 01:33

    Imam jedan predlog: hajde da neko napravi anketu između sendvičara, subotara i nas mirnih (ni tamo ni tamo) Pa incidenata ne bi ni smelo da bude. Malo je što nas pretiskaju skoro 30 godina spolja, a preživeli smo sve i svašta - sada nam samo treba da imamo i unutrašnje nemire.Svi poltičari misle samo na svoje d..e. Mnogo sam se nadao od žutih, pa sam se valjda zbog toga i mnogo razočarao (rasturili sve što su mogli i namlatili se para). Gde su oni sada npr. G17, ali i ovi koji se pokazuju. Kada su počeli nisu imali gotovo ništa sada su milioneri - pa i tata bi sine... Ovi sada na vlasti ščepali sve funkcije, ako nisi u partiji ne može ni čistačica da se zaposli - pa tako nije bilo ni u komunizmu. Tada se bar glasalo (u okviru jedne partije) po većinskom izbornom sistemu, što će reći za čoveka, pa je isti i snosio odgovornost (kao i posledice) i baza je mogla da ga povuče, odnosno izglasa mu nepoverenje. Samo da napomenem da je upravo tadašnji DOS promenio izborni princip iz većinskog u proporcionalni, pa ti glasaj, a prtija će da odredi ko će da te zastupa. Ako je već tako onda nam i skupština ne treba - lepo koja partija ima najviše na izborima glasova neka sama odlučuje o zakonima, jer je skupština nefunkcionalna - partija ih postavlja pa ko će da kaže nešto protiv. Još nešto: teško je doneti odluku o bojkotu izbora - onda će ostati bez para iz državne kase za izbore, a sa druge strane neće ući u skupštinu (znači opet bez para). Jedino što je to moralni čin jer se tako može opravdati neuspeh. Dakle mi obični građani koji smo samo za mir i prosperitet ne uklapamo se nigde, a tvrdim da nas ima najviše. Voleo bih da postoji rezervna varijanta, ali je za sada ne vidim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA