≫ 

Jovanović podneo prijavu protiv Vesića, zamenik gradonačelnika najavio prijavu protiv njega

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda podneo tužbu protiv zamenika gradonačelnika, on najavio da će sutra podneti krivičnu prijavu protiv njega

  • 0
Nikola Jovanović i Goran Vesić Foto: Tanjug/Tanja Valič/Filip Krainčanić

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Nikola Jovanović podneo je krivičnu prijavu protiv zamenika gradonačelnika Gorana Vesića , on najavio da će sutra podneti prijavu protiv Jovanovića.

Jovanović je podneo krivičnu prijavu protiv Vesića i gradskog sekretara za javni prevoz Jovice Vasiljevića zbog krivičnog dela nesavesno vršenje nadzora nad javnim saobraćajem.

- Vesić i Vasiljević su odbijanjem da turske BMC autobuse pošalju na vanredni tehnički pregled, uprkos seriji neobjašnjenih incidenata, izložili Beograđane nepotrebnoj neizvesnosti i riziku - rekao je Jovanović.

Nedugo zatim, Vesić i Vasiljević su najavili da će sutra podneti krivičnu prijavu protiv Nikole Jovanovića.

- Advokatska kancelarija Aleksić sa saradnicima, po ovlašćenju Gorana Vesića, zamenika gradonačelnika grada Beograda i Jovice Vasiljevića, gradskog sekretara za javni prevoz, sutra će podneti protiv Nikole Jovanovića krivičnu prijavu zato što je izvršio krivično delo lažnog prijavljivanja iz člana 334. Krivičnog zakonika - dostavljeno je Tanjugu iz te advokatske kancelarije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA