Građani hoće rad, a ne kukavičluk opozicije: Mihajlović o najavljenom bojkotu izbora

Imali smo razne komentare kako Srbija nije pozvala OEBS i da će zato doći do bojkota, a onda kada je OEBS javio da je vlada uputila poziv da prati izbore, onda smo opet dobili informaciju da će tzv. opozicija da bojkotuje izbore - kaže Mihajlović

  • 12
SRBIJA MORAVSKI AUTO-PUT Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Potpredsednica vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović ocenila je danas da opozicija pokazuje kukavičluk jer želi bojkot izbora i nakon što je vlada pozvala OEBS da prati izborni proces.

Mihajlović je, odgovarajući na pitanja novinara u Beogradu, rekla da je opozicija najavljivala bojkot izbora sa obrazloženjem da vlada nije zvala OEBS, a da i sada, kada je ta organizacija saopštila da je dobila poziv od vlade, "takozvana opozicija i dalje želi bojkot".

- Imali smo razne komentare kako Srbija nije pozvala OEBS i da će zato doći do bojkota, a onda kada je OEBS javio da je vlada uputila poziv da prati izbore, onda smo opet dobili informaciju da će tzv. opozicija da bojkotuje izbore. Da budem potpuno otovrena i vrlo kratka - ljudi hoće rad - istakla je Mihajlović odgovarajući na pitanja novinara.

Naglasila je da građani Srbije žele rad i rezultate, kao i da veruje da isto žele i građani svih drugih zemalja u regionu.

- Sa druge strane, sve što je bojkot meni izgleda kao kukavičluk, ali to je na strani opozicije - dodala je Mihajlović.

Potpredsednik vlade i predsednik Radne grupe za saradnju sa OEBS i Kancelarijom za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) Nebojša Stefanović uputio je u sredu zvaničan poziv Misiji ODIHR da prati izborni proces u Srbiji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da se ne lazemo

    13. septembar 2019 | 12:40

    Gospodjo Zorana vi i rad nikako ne mozete zajedno u jednu recenicu... Uz vas ide puder, Senel, Guci, ali rad nikako.

  • Dragan

    13. septembar 2019 | 17:04

    Narod hoce normalan zivot sve ostalo su gluposti o kojima ne treba trositi energiju.

  • Zoran

    13. septembar 2019 | 12:52

    Jeste g-djo Mihajlovic gradjani hoce rad...ali ne 10-12 sati za 200.eura u proseku (vecina zaposlenih).!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA