Haradinajev brat provocira: Negira zločine, smatra da je ovo razlog poziva Specijalnog suda?

On je rekao da je Ramuš Haradinaj pozvan na sud u svojstvu komandanta operativne zone Dukađini takozvane Oslobodilačke vojske Kosova

  • 3
Ramuš Haradinaj, Hag, saslušanje Ramuš Haradinaj u Hagu / Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Corder

Brat Ramuša Haradinaja, Daut Haradinaj, rekao je da njegovog brata ne bi pozvao Specijalni sud da je prethodno ukinuo taksu od 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH.

Kako on navodi, da je bivši premijer kosovskih privremenih insitucija Haradinaj ukinuo takse na robu, on ne bi bio pozvan na saslušanje u Specijalnom sudu za ratne zločine na teritoriji KiM, prenosi Kosovo online.

On je takođe rekao da je Ramuš Haradinaj pozvan na sud u svojstvu komandanta operativne zone Dukađini takozvane Oslobodilačke vojske Kosova.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jakol

    14. septembar 2019 | 13:22

    Za njih to nije zlocin, vec normalna stvar. Kad su njih vise protiv jednog, kad je odrastao covek protiv nejaci, kad napadnu sledja to je za njih junastvo! Znam to odlicno !!! Jedan na jedan, bilo je ali retko, mogo si da izbrojis na prstima jedne ruke.

  • Sneza

    14. septembar 2019 | 13:20

    Zna Daut zasto mu je brat pozvan. Johanovo srce !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA