Pisaću i drugima u EU, kao Mekalisteru: Vesić poručio da to nije isključivo pravo opozicije

U pismu sam naveo sve otvorene pretnje porodici predsednika Aleksandra Vučića, njemu lično, pretnje silovanjem premijerki Ani Brnabić i Maji Gojković, Biljani Popović Ivković, pretnje mojoj porodici i dolazak ispred mog stana što su radili samo Hitlerovi nacisti i mađarski fašisti - poručio je Vesić

  • 4
Goran Vesić, Intervju Foto: Nikola Tomić

Pisao sam evropskom izvestiocu Dejvidu Mekalisteru o pretnjama opozicija rekao je za TV Prva zamenik gradonačelnika Goran Vesić, navodeći da razume njihov strah od tog pisma, kao i da nije ekskluzivno pravo opozicije da se obraća evropskim institucijama.

- Pisao sam Mekalisteru kao što ću pisati i drugima u Evropskoj uniji. U pismu sam naveo sve otvorene pretnje porodici predsednika Aleksandra Vučića, njemu lično, pretnje silovanjem premijerki Ani Brnabić i Maji Gojković, Biljani Popović Ivković, pretnje mojoj porodici i dolazak ispred mog stana što su radili samo Hitlerovi nacisti i mađarski fašisti. Razumem njihov strah od tog pisma, jer opozicija nema nikakvu politiku, nisu došli ni u Skupštinu trada da glasaju o izgradnji kanalizacije na levoj obali Dunava - rekao je Vesić.

Kako je rekao, njihova politika nije politika za građane i zato se plaše da bilo kome u Evropi napišemo šta oni rade i kakve ucene i pretnje primenjuju.

JOKSIMOVIC MEKALISTER SASTANAK Zamenik gradonačelnik Goran Vesić pisao je evropskom izvestiocu Dejvidu Mekalisteru (na slici)-Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Što se tiče Branka Miljuša, protiv koga sam takođe, pored Ðilasa podneo krivičnu prijavu, vidim da rektorka u današnjem "Blicu" kaže kako nije videla predstavnike opozicije u Rektoratu. Neka onda pogleda snimke i uveri se kako Miljuš, Ðilasov najbliži saradnik i jedan od onih koji je pretio meni i mojoj porodici nosi hranu i ulazi u Rektorat svaki dan - kazao je Vesić.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA