• 0

Dirljiva poruka Bogoljuba Karića o porodici izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama

Bogoljub Karić je sa pratiocima na Fejsbuku podelio sliku svoje porodice koja je posetila Tesla park, projekat koji se realizuje

  • 0

- Kao što vidite ne mogu da stignem na sve strane, pa zato velika porodica stiže na svako mesto, u svako vreme - napisao je na Fejsbuku lider i osnivač Pokreta snaga Srbije - BK Bogoljub Karić.

On je sa pratiocima na ovoj društvenoj mreži podelio sliku svoje porodice koja je posetila Tesla park, projekat koji se realizuje.

- Nema iznenađenja, moja Milanka, Maša snajka, Bojanova žena, Simon Dragomirov i Petar naš arhitekta. Evo to je ekipa koja se slikala na našem projektu Tesla park koji se realizuje, dva miliona kvadrata u Kazahstanu kod naših dragih prijatelja koji vole našu zemlju, naš narod. Sve ih pozdravljamo i volimo. Bravo - napisao je on na Fejsbuku.

On je svojim najbližima čestitao i poručio da je porodica najsigurnije mesto.

- Mladi naši, volite i ljubite svoje roditelje, Vaše bake i deke i porodicu i znajte da su vam to najbolji prijatelji u životu - stoji u objavi koja je izazvala lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima