• 9

Cilj je da napravimo najbolju zemlju za život svih nas: Brnabić u spotu "Digitalna budućnost Srbije"

Prethodno su se u tri tizera pojavili Marija Obradović, Igor Mirović i Vladimir Orlić, koji su u snimljenim scenama mini picu pretvarali u veliku, teleportovali se i vozili letećim automobilima

  • 9

Srpska napredna stranka objavila je danas novi spot "Digitalna budućnost Srbije", a ovog puta u glavnoj ulozi je premijerka Ana Brnabić.

Komentarišući prethodne tizere za "Digitalnu budućnost Srbije", Brnabić u spotu govori o stvarima koje su do sada urađene na ovom polju.

- Možda ne možemo tako skoro koristiti teleport ili leteće automobile, ali mnogo toga smo već uradili. SNS transformiše Srbiju u digitalnog lidera regiona. Izgradili smo digitalnu infrastrukturu i uveli elektronske usluge, da omogućimo našim građanima više slobode, manje birokratije i poslove koji donose bolja primanja. Naša misija je da obezbedimo digitalnu budućnost svim generacijama, a cilj nam je da od Srbije napravimo najbolju zemlju za život svih nas - poručila je ona.

Prethodno su se u tri tizera pojavili Marija Obradović, Igor Mirović i Vladimir Orlić, koji su u snimljenim scenama mini picu pretvarali u veliku, teleportovali se i vozili letećim automobilima.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Komentari

  • Milorad Vujicic

    Tako treba ali NE u EU.Samo ekonomske veze.Zabraniti Natou da se slobodno krece preko Srbije,samo u pratnji nase vojske.Tako i nikako drugacije.

  • Hana

    Odoše Srbi...

  • Vosa

    Ha ha ha ha jako duhovit video

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima