≫ 

Lazar Ristovski otvoreno o osudama zbog svog političkog stava

On je otvoreno govorio o osudama zbog javnog iznošenja svog političkog stava i šta danas misli o ovoj stranci koju je podržao

  • 19

Među brojnim zvanicama, umetnicima, javnim ličnostima i sportistima kao gost na 11. rođendanu SNS bio je i naš proslavljeni glumac Lazar Ristovski, koji se podsetio i trenutka kada je javno podržao predsednika Aleksandra Vučića i samu Srpsku naprednu stranku. On je otvoreno govorio o osudama zbog javnog iznošenja svog političkog stava i šta danas misli o ovoj stranci.

Srpska napredna stranka u nedelju je proslavila 11 godina od osnivanja, a nekon proslava po gradskim i lokalnim odborima, centralna manifestacija proslave održana je u novosadskom Spensu.

- Istina je da sam pre neku godinu javno, i kako vi kažete, žestoko izrazio svoj politički stav. Istina je i da su me mnogo istinski, ali i mnogobrojni kvazi intelektualci i demokrate zbog toga osuđivali i napadali. Čudim se i danas tome zato što je valjda istinska demokratija da svaki čovek slobodno izražava svoj politički stav - rekao je Ristovski.

On je dodao i da nikada nikome od njih nije zamerao pripadnost nekoj partiji ili političkom mišljenju i da je posle tih nekoliko godina, kako je rekao, SNS izrasla u jednu sasvim modernu partiju sa mnoštvom mladih koji su njeni članovi.

 Lazar Ristovski Lazar Ristovski - Foto: Milena Đorđević

Ristovski je rekao i da mu je zadovoljstvo bilo da bude gost na ovoj proslavi i da se sve ono što je, kaže, mislio i ranije, na proslavi potvrdio.

- Ponovo sam potvrdio svoje mišljenje da je predsednik Vučić jedna izuzetna politička ličnost. Političar atipičnog kova, koji svojom neposrednošću i iskrenošću pokazuje da će imati dug vek na našoj političkoj sceni - rekao je on.

- On jeste predsednik, ali je sve više državnik, a to je, kao što znamo, jedna stepenica više. To je političar koga respektuje međunarodna zajednica, a kao takav stvara istinske prijatelje Srbije i doprinosi sve većem ugledu Srbije u svetu. O uspesima stranke i predsednika ja ne želim da govorim, o tome govore njihova dela, a ljudi se prema delima prepoznaju, ne prema praznoj priči - zaključio je Ristovski.

Video: Lazar Ristovski: Osvetljavamo najblistaviji deo srpske istorije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    29. oktobar 2019 | 12:51

    U tome i jeste problem što se samo jedna strana čuje. Institucije ne postoje.Za sve se pita samo jedan čovek. Naravno da svako treba da ima pravo na lični stav i svoje mišljenje ali svako da ima pravo da iznese svoj stav isto tako.

  • .ls

    29. oktobar 2019 | 12:47

    Onaj koji podržava stranke u zavisnosti ko je na vlasti nema politički stav nego interes

  • СРБ

    29. oktobar 2019 | 15:17

    Какав БОООТТТТТ... ЈАДНЕ ЛИ ТАКВЕ ГЛУМЕ.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA