Albanci ne žele da priznaju odluku Gane da povuče priznanje tzv. Kosova

Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, saopštio je danas da je Gana 16. država koja je povukla odluku o priznanju nezavisnosti tzv. Kosova, a kao dokaz pokazao je zvaničnu noru koju je MSP te države poslalo

  • 11

Izjava srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića da je Gana povukla priznanje nezavisnosti Kosova još jedna je lažna vest, ocenio je savetnik v. d. ministra spoljnih poslova Bedžeta Pacolija Jetljir Ziberaj.

Ziberaj je rekao za Telegrafi da je to "kontinuirana i prljava propaganda Ivice Dačića".

- Još jedna lažna vest. Svaka članica Ujedinjenih nacija podržava dijalog između Kosova i Srbije. Većina članica UN glasala je 2010. za rezoluciju Generalne skupštine UN kojom je započet dijalog između Kosova i Srbije. To je stalna propaganda i prljava kampanja Ivice Dačića, beskorisno je gubiti vreme s njim. Gana ima ovlašćenog ambasadora i počasnog konzula na Kosovu. Nedavno se ministar Pacoli sastao sa ministrom spoljnih poslova Gane u UN Njujorku - rekao je Ziberaj.

Podsetimo, ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić, saopštio je danas da je Gana 16. država koja je povukla odluku o priznanju nezavisnosti tzv. Kosova, a kao dokaz pokazao je zvaničnu noru koju je MSP te države poslalo.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rs

    11. novembar 2019 | 16:01

    Kako lazna vest kad je nota objavljena na svim portalima i vestima teško suočiti se sa istinom

  • Coba

    11. novembar 2019 | 16:00

    Glupi siptari nece da priznaju poraz, Dacic je pravi Srbin

  • Sanja

    11. novembar 2019 | 16:02

    Podrška gospodinu Dačiću!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA