• 47

Rama na Tviteru: Zašto negirate Račak, dokumentovani ratni zločin?

- Prijatelji, prestanite sa samozavaravanjem o ratu koji je započeo stari krvavi režim u Beogradu - napisao je premijer Albanije na svom Tviter nalogu

  • 47

Albanski premijer Edi Rama obratio se preko Tvitera predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, zapitavši se kako je moguće da se u današnje vreme negira dokumentovani ratni zločin, kao što je Račak.

Reagujući na izjavu predsednika Srbije da je slučaj Račak bio prevara, Rama se zapitao do kada će Srbija živeti u samoobmani i potkopavati sopstveni put ka budućnosti, prenosi Kosovo onlajn.

- Zašto je tako teško razumeti i do kad će Srbija živeti u samoobmani i u poricanju jasne stvarnosti Kosova. Do kada će duhovi prošlosti i dalje potkopavati put Srbije ka budućnosti - poručio je Rama srpskom predsedniku.

- Prijatelji, prestanite sa samozavaravanjem o ratu koji je započeo stari krvavi režim u Beogradu. Treba ići dalje! Neka mrtvi sahrane mrtve. Napravimo mir i blagostanje za našu decu. Treba krenuti napred i izgraditi ovaj region kao uzoran model - napisao je albanski premijer na svom Tviter nalogu.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zemunac

    A mi ćemo im opet poslati pomoć i ljude da pomažu, kada se desi nešto loše... I treba, uvek, jer time se dokazuje ko su ljudi a ko neljudi! Sve to onaj odozgo vidi, pa prema tome i namešta "nišan"! Ništa nije slučajno!!!

  • Milorad Vujicic

    Lazi su dovele do napada na Srbe od hrvatske do kosova.Racak je samo jedan izgovor zapada koji je napravio presedan I kriminal NAD Srbima .Prevarili su se svi samo u jednom:Nema predaje,sve na vidjelo I nikad rob.Srbi su zivi I jos malo strpljivi,ovo nece dugo trajati.Ako su Albanci za mir treba da postivaju Srbiju,ustav Srbije I Srbe .

  • Branislav

    Pa i mnogi filmovi su snimljeni i knjige napisane koje su veoma poznate i čuvene pa nemora da znači i nda su istinite i tačne. A ovo je tragi komedija šiptara i Vokera.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima