• 5

Održana sednica Glavnog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije

Sa sednice Glavnog odbora je poručeno da će se PUPS i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude građana prvog i drugog reda

  • 5

Danas je u Sava centru u Beogradu održana redovna radna sednica Glavnog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije, kojoj su prisustvovali predstavnici više od 150 opštinskih, gradskih i pokrajinskih odbora. Predsednik stranke, Milan Krkobabić, ocenio je da su rezultati u zemlji zadovoljavajući.

- Kasa Republike Srbije je puna i sigurna, penzije su redovne. Usklađivaće se na obavezujući način za državu, a prihvatljiv za penzionere. Puna podrška PUPS-a i njegovo aktivno učešće i doprinos u realizaciji Programa finansijske i ekonomske stabilizacije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, obeležili su delovanje PUPS-a u proteklom periodu - rekao je Krkobabić.

PUPS sa današnje sednice Glavnog odbora partije

Sa sednice Glavnog odbora je poručeno da će se PUPS i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude građana prvog i drugog reda-Foto: Risto Kostov

Istakao je da je borba za poboljšanje socijalno-ekonomskog položaja penzionera, borba protiv svih vidova diskriminacije starih, kao i ravnomerni regionalni razvoj uz otklanjanje neprihvatljivo velikih razlika između sela i grada u središtu delovanja PUPS-a u narednom periodu.

Sa sednice Glavnog odbora je poručeno da će se PUPS i dalje beskompromisno zalagati da u Srbiji ne bude građana prvog i drugog reda.

Opštinski odbori PUPS-a su programski, organizaciono i kadrovski spremni za predstojeće parlamentarne, pokrajinske i lokalne izbore - zaključeno je na sednici.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • dobrica

    Zar oni još postoje????! Pod hitno da se ugase. Oni su najveće zlo. Gde je odluka Ustavnog Suda po zahtevu za otete penzije? Kada će da mi vrate oteti novac?

  • SRBIN LEVČANIN

    TO JE SNAGA SRBIJA GLAVNA JE AFERA DRŽ SE PENZIONERA

  • Mlatko Radic

    Jel' tu Tijana Ajfon?

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima