≫ 

29 godina od najkontroverznijeg sastanaka pre raspada SFRJ: Da li je ovako dogovorena podela zemlje?

 ≫ 

Iako susret Slobodana Miloševića i Franja Tuđmana tog 25. marta u Karađorđevu nikad zvanično nije potvrđen, brojni izvori kasnije saopštili da za to imaju čvrste dokaze

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika KOS-Udba
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Dojčilo

    25. mart 2020 | 14:17

    Predlažem Vam čitanje knjige "Ratnici mira" (3 knjge)-grupa autora i "Specijalni rat-odbrana i zaštita" (puk. Vilić Dušan i Ateljević). Knjige su pisane osamdestih godina i govore o delatnosti stranih obaveštajnih službi prema SFRJ uključujući i podršku emigrantskim političkim i terorističkim organizacijama. U drugoj knjizi se govori o devet oblika specijalnog rata . Verovali ili ne , svih devet je primenjeno od početka devedestih na prostoru bivše države...Nisu građani Juge srušili državu ali su strane službe prepoznale šovinističke bande svih nacija koji su kasnije svoj tzv. "patriotizam" debelo naplatili.. Pa pogledajte spisak "heroja" i ubedite me da se radi o poštenim ljudima: Juka Prazina, Ćelo, Arkan, Legija, Gotovina, Tuta Naletilić, Jašari itd, itd....Koji od ovih nije bio hapšen radi kriminala do početka devedesetih....

  • ANTE BAN

    25. mart 2020 | 09:51

    Kada neki pišu da je Juga bila najveća greška Srba i Srbije, ista stvar važi i za Hrvate i Hrvatsku! NIŠTA Hrvati nisu dobili ulaskom u Kraljevinu SHS; čak im se položaj pogoršao u odnosu na onaj u A-U monarhiji! Presudan trenutak bilo je ubrzanje ujedinjenja, koje su forsirali dalmatinski članovi Ju-Odbora, bojeći se talijanske okupacije! Inače do stvaranja Kraljevine SHS ne bi bilo ni došlo, a analogno tome ni kasnije FNRJ i SFRJ! Znalo se(posebno naša rodbina u Americi) da su nakon smrti Tita Jugi odbrojani dani, samo je bilo pitanje da li će se sr-hr granica uspostaviti mirno ili ratom!

  • Sultan Bgd

    25. mart 2020 | 09:07

    Pogledajte Težinu Lanca 1-2-3- ći deo pa će vam možda biti jasno zašto i kako?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA