Zdravko Ponoš i njegova supruga zaraženi korona virusom

Oni su testirani prethodnih dana, a posle informacije da su pozitivni na korona virus, zadržani su na Infektivnoj klinici

  • 2
Zdravko Ponos Printskrin: Youtube/Televizija Šabac

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš, kao i njegova, supruga, nalaze se na Infektivnoj klinici u Beogradu, gde se leče od korona virusa.

On je testiran prethodnih dana, a posle informacije da je pozitivan na korona virus, zadržan je na Infektivnoj klinici, kao i njegova supruga.

Ranije je javnost obaveštena da je i državni sekretar u ministarstvu životne sredine Branislav Blažić, takođe pozitivan na Covid-19.

Tu informaciju povrdio je i Goran Trivan ministar za zaštitu životne sredine, koji je rekao da je Blažić zbrinut je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

U Srbiji je do sad registrovan 741 slučaj zaraženih koronavirusom, od toga je 42 ljudi izlečeno, dok je 13 osoba izgubilo život.

Na ovoj stranici možete pratiti podatke o obolelima od korona virusa iz svih zemalja sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izbeglica iz Srbije

    29. mart 2020 | 17:56

    Pa necu biti na sajmu sigurno. Sajam je za nas sirotinju,radnike i seljake. Jel i Zoc po povratku iz Turske odveden u izolaciju u Morovic??? Dosta mi je vise svih tih nebeskih likova,javnih licnosti,politicara,sportista,pevaca i sve druge bratije po lovi. Sto oni sad ne izvuki i spasu svet i Srbiju od ovog zla? Sve opet spalo na nas male i mizerno placene,lekare,sestre,policajce,vojnike,ucitelje,vozace,trgovce,,itd,itd. Kao i svaki put kad je Srbija bila u problemu nisu je spasavala lovarna burzoazija vec radnicka i seljaca raja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA