≫ 

"Kriv sam što nisam ostao u zemlji, ranije bih vojsku poslao u Pazar": Juče umrlo 5 osoba, danas dve

- Da sam ostao, ranije bih i vojsku uključio i manje bi problema bilo u Novom Pazaru - konstatovao je Vučić

  • 44

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je situacija u Novom Pazaru danas bolja nego juče, i da je stanje delimično stabilizovano.

- Juče je u bolnici bilo 205 osoba, danas 183. Juče je, nažalost, preminulo pet osoba, danas dve osobe - preneo je Vučić na batajničkom aerodromu.

Predsednik je rekao da se situacija u Novom Pazaru polako stabilizuje.

- Ja sam kriv što nisam ostao u zemlji posle izbora, već sam otišao u Moskvu, Brisel... Da sam ostao, ranije bih i vojsku uključio i manje bi problema bilo u Novom Pazaru - konstatovao je Vučić.

On je dodao da je vojska odličan posao obavila, kao i svi lekari, koji su pokazali ogromno zalaganje.

Doktor Mirsad Đerlek, koordinator Opšte bolnice u Novom Pazaru, rekao je ranije danas da ohrabruje blago poboljšanje, odnosno nešto manji broj novozaraženih.

Pored lečenja pacijenata, kaže, pokušavaju i psihički da smire ljude.

- Razumem sve, ovo je smrtonosna bolest, a ne vađenje zuba, pokušavamo da ih informišemo i spasimo dezinformcija - rekao je Đerlek.

Podsetio je da je cela bolnica u kovid režimu, osim ginekologije i hirurgije.

no

Video: Snimci i situacija unutar bolnice u Novom Pazaru

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zorica

    4. jul 2020 | 14:34

    Gospodine Predsednice,molim Vas nemojte kriviti sebe. Vi ste Predsednik i savesno obavljate i poslove koji nisu vasa duznost. Ne mozete Vi sve,mada se maximalno angazujete i dajete celog sebe za Srbiju. Zato se i iscrpljujete. I jos mala manjina oko vas zaista radi ,ali ima i onih koji su samo na platnom spisku,neka se angazuju vise. Predsednice zelim Vam dobro zdravlje,dug zivot i da vas Bog cuva. Nadam se da cete objaviti ovaj komentar

  • Ruzicasti slon u sobi

    4. jul 2020 | 13:05

    Jel su to oni isti sto su cuvali domove za stare? Jel njih da saljemo?

  • J...

    4. jul 2020 | 13:42

    Mozeze Vi sta god hocete da uradite za Pazarce cinjenica je da se oni ne javljaju blagovremeno lekatu!sinoc sam bila u viber komunikaciji sa mojim poslovnim saradnikom i on kaze,,lose smo evo otac majka brat i snaja su mi bolesni ali ne znamo da li je ova korona.bio sam i ja bolestan ali mi proslo!jedino znamo da moja sestra bolovala koronu!!!??iii sta tu moze da se uradi??NISTA ONI SE NE JAVLJAJU LEKARIMA NEGO CEKAJU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA