≫ 

Mihajlović: O novoj vladi javnost će saznati kada se donesu odluke

Mihajlović je novinarima prilikom obilaska sektora za naplatu putarina navela da će budući sastav vlade i premijera predložiti predsednik Vučić i SNS

  • 6
Zorana Mihajlović Zorana Mihajlović Foto: Tanug/Sava Radovanović

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović izjavila je danas da će javnost biti upoznata s novim sastavom vlade onda kada predsednik Aleksandar Vučić i stranka čiji je lider budu doneli odluku o budućim članovima i premijeru.

Mihajlović je novinarima prilikom obilaska sektora za naplatu putarina navela da će budući sastav vlade i premijera predložiti predsednik Vučić i SNS.

- Na predlog predsednika države i naše stranke biće i predlog budućih članova vlade i predsednika vlade. Tamo će se odlučivati i nakon toga javnost će o tome saznati - kazala je Mihajlovićeva.

Ona je dodala da pre formiranja vlade ima i drugih stvari koje bi trebalo uraditi i istakla da se vlada ne forimira ni u kladionicama, ni u medijima, odnosno u tabloidima.

- Sačekaćemo da vlada bude formirana i da bude vredna, radna, efikasna i bolja nego što je ova - poručila je Zorana Mihajlović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA