• 14

Branislav Lečić kandidat za predsednika Demokratske stranke

Demokrate su na današnjoj konferenciji saopštili ko je kandidat

  • 14

Predsednica Organizacionog odbora za izbore u Demokratskoj stranci Vida Ognjenović saopštila je da je kandidat za predsednika u toj stranci Branislav Lečić i da se, na žalost, nije kandidovao i aktuelni predsednik DS Zoran Lutovac.

Taj deo DS, koji se ne slaže sa ponašanjem aktuelnog rukovodstva, ponovio je na konferenciji za novinare da oni nisu pučisti i da žele da se na demokratski način prevaziđe kriza u DS.

Dragoslav Šumarac rekao je da su molili aktuelnog predsednika Zorana Lutovca da zajedno odrede organizaioni odbor i komisiju za izbore, ali da nisu naišli na odobravanje, već su proglašeni za pučiste.

- Mi nismo otcepljeni deo DS, mi smo ugledni članovi, osnivači DS koji žele da se na demokratski način prevaziđe kriza u DS - rekao je Šumarac.

Ognjenović je poručila da je prva tačka "očuvanje jedinstva DS".

Lečić je rekao da je Lutovac njihov predsednik, jer je izglasan na izborima stranke, ali da se ne slažu u pogledu budućnosti i da je Lutovac faktor koji je radio na tome da se DS razjedini, a da je njegov cilj da radi na jedinstvu DS.

- Lično nemamo ništa protiv Lutovca, već protiv politike koju vodi - rekao je Lečić.

On je predstavio svoj tim, te će njegova kandidatkinja za predsednicu Političkog saveta biti Vida Ognjenović, a kandidati za potpredsednike Milica Slijepčević, Jovanka Jovanović, Voja Janković, Petar Radojčić i Dragoslav Šumarac.

- Ovaj tim neće dozvoliti da DS bude potcenjena i da se čerupa - poručio je Lečić.

(Telegraf.rs/FONET)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    Sa ovim pacijentom na čelu stranke daleko će dogurati. Dokle će bre više da se vrte jedni te isti, iskompromitovani ljudi.? Narod ih neće i to je prosto kao pasulj. Nema te sile koja može da ih instalira na vrh. Totalne tarabe.

  • 🤣🤣🤣

    To je onaj čija je svastika pobedila na izboru za Miss davno, kad je bio ministar kulture!

  • Др

    Чекајте, па колико то Демократских странака има у Србији!???

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima